Selam arkadaşlar; Goleydeki hesabımı satma kararı aldım. Takımın adı QataLonYa. Kısaca ve resimlerle birlikte hesabımı anlatayım isterseniz; 1-) Oncelikle hesabım 28 lvl Tp oranı ise %75. Bir onceki aydan 150 TL'lik bir harcama yaptığımdan dolayı Vip seviyesi 4 (VIP 4). Halihazırda 3021 Gp'si var. İki tane takımım var. İkisi de Uzman amblem. Barcelona takımım şu haliyle 4 yıldız takım ruhuna, Bayern Munih takımım ise 2 Yıldız takım ruhuna sahip. 2-) Yukarıda da belirttiğim uzere şuanda VİP4. Fakat bu ay (01 Şubat 2015) itibari ile son yapmış olduğum harcama neticesi ile hesap VİP5 oluyor. Bundan oturu hesaba butun oyuncuların hayali olan bir Super Kart Paketi verilecek. Yani bir super oyuncu kartı sahibi olacaksınız. 3-) Hesap, Toplam Vip tablosunda ise İlk 7 odulunu almış durumda. 8'inci odulu alması icin ise %36 kalmış. Yani bir sonraki Odul (Efsane Edson P.10 ve Efsane Zidane paketi) icin 80-100 TL civarı bir JP harcama yapılması durumunda 8'inci odulu de alınabilecek. 4-) Size Hesabın A takımını acıklayayım oncelikle. 4 Yıldız Takım Ruhuna Sahip Yani Ofansif, Defansif ve Teknik anlamda +10 fazla ozellik kazandırıyor. Uzmanların değerlerine değinmek istiyorum.Tabiki bunlar oyunun transfer piyasasındaki fiyatlardır. Benim belirlemiş olduğum fiyatlar değil. Ve oncelikle oyunu oynayan arkadaşlarımız şunu da bilirler. Oyundaki en avantajlı GP paket yani 10.000 GP paketi 89.000 JP.(89 TL) 13 Uzman Messi: 20.000-30.000 GP aralığında 15 Uzman Neymar: 20.000-30.000 GP aralığında 14 Uzman Sanchez: 14.000-20.000 GP aralığında 13 Uzman Fabregas: 14.000-20.000 GP aralığında 11 Uzman İniesta: 7.000-10.000 GP aralığında 12 Uzman Xavi: 7.000-10.000 GP aralığında 10 Uzman Alves: 8500-12.000 GP aralığında Yani bu oyunculara sahip olmak isteyen biri transfer yoluyla en az 90.500 Gp harcaması gerekir. Bunun TL olarak hesaplamasına değinirsek eğer. 10000 GP=89000 JP (89 TL) 90500 GP= Kabahesap 800.000 JP (800 TL) Oyuncuları gormeniz icin resimleri aşağıya cıkartıyorum. 5-) Barcelona takımımın A kadrosunun resmini paylaşmak istiyorum. Ozellikleri gayet iyi . Fabregası Jp ile seviye 15 yaptım. 6-) İkinci takım Bayern Munih. Takım uzman Amblemli yani 4 yıldız takım ruhuna getirilmesi mumkun. Hatta kullanmadığım oyuncularda bir 10-15 tane normal seviye b.munih oyuncuları var. Takımın kadrosunu aşağıya cıkartıyorum. Kadrosunda şuan VİP 4'den gelen 14 Uzman Robben var. Ayrıca Uzman Muller ve Uzman Oscar. Evet arkadaşlar hesabın goze carpan ozelliklerini hem resimle hem de yazıyla siz Goleyseverlere acıkladım. Hesabımı 250 TL gibi bir uygun fiyata satıyorum. Oyun icindeki değeri ile 800-1000 TL arası olan bu hesabı oyunu bırakacağımdan oturu, halihazırda oyunu seven ve guclu bir kadro sahibi olmak isteyen birine satmak temennisindeyim. Hesabı en guvenli takas sistemi olan elden teslim ile almak isteyen arkadaşlar icin Kucukkoy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL 'da ikamet ettiğimi belirtmek isterim. Kendi semtimde veyahut yakın cevrede (Eyup-Gaziosmanpaşa) alışverişi tamamlayabiliriz. İstanbul dışından, yani alışverişin elden olamayacağı bir ilden almak isteyen arkadaşlar icin ise on goruşme yaptıktan sonra banka hesap numarımı vereceğim.Odeme yapıldığı anda ise en seri bir şekilde bilgileri kendisine iletip alışverişi tamamlayacağım. Bana Facebook hesabımdan ulaşabilirsiniz. Ciddi alıcı olduğuna kanaat getirdiğim arkadaşa ise bana ulaşabileceği cep numaramı Facebook uzerinden vereceğim. Facebook hesabım: https://www.facebook.com/reha.ertunc Bana Facebook uzerinden hafta arası 20:00-24:00 arası C.tesi 14:00-24:00 arası ve Pazar gunu 08:00-24 arası ulaşabilirsiniz. __________________