Oncelikle S.a lol oynamayı cok seviyorum fakat dersler vs gibi şeyler yuzunden bırakmak zorunda kaldım hesapta 64 tane Hero var.. 25 tanede skin 1350lik 3 tane skin var 520lik 3 4 tane gerisi 975lik skinler ciddi alıcılardan haber bekliyorum Şuan satmak istediğim fiyat 150 tl ama dahada aşşağıya inebilir.. Sahip olunan şampiyonlar / ve skinler .. Ahri // Tilki ateşi ahri alistar amumu annie // gotik annie (kapalı skin) ashe // frelijord'lu ashe Brand // Buz Alevi Brand Cassiopeia // Yeşim diş cassiopeia Cho'gath Darius // Cesur Yurek Darius Diana // Kara Valkyrie Diana Dr.Mundo Elise // Olum ciceği elise Evelynn Ezreal Fiddlesticks // Parti Canavar Fiddlesticks Fizz // Balıkcı fizz Galio Garen Heimerdinger Janna JarvanIV // Savaş ustası Jarvan IV Jax // Vandal jax Karma Karthus Kassadin Katarina Kayle Kha'zix Le Blanc Lee sin // Muay thai lee sin Lissandra Lux // Muhafız lux Malphite Master yi Morgana Nasus Nidalee // Firavun Nidal Nunu Orianna // Bıcak işi orianna Poppy Rammus Riven Ryze // Ryze amca Shen Singed Sion Sivir // Haydut sivir Soraka Syndra Taric Teemo Tristana Tryndamare // Fatih Tryndamare Twisted Fate Udyr // kara kuşak udyr Veigar // cuce cin Veigar Vi / Neon Patlaması Vi Viktor // Prototip Viktor Vladmir warwick Xin Zhao // Savaş ustası Xin zhao zed Ziggs // Havuz partisi Ziggs Zilean Runler.. 2 Sayfa run var ap +7.8 buyu nufuzu +6.7 buyu direnci +26 yetenek gucu Ad +15 fiziksel hasar +13 Zırh +12 Buyu direnci Karakter Gumuş 5 tedir 31 ekimden sonra Gumuş cerceve Ve Şanslı totem gorunuşu gelicektir.. Ciddi Alıcılar Arasın lutfen İstanbul ici Her yere gelebilirim.. Adım oktay yaş 21 / 0534 928 54 48 __________________