LOL Kaliteli Hesap ( Gorsel icerikli )
LoL0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- LOL Kaliteli Hesap ( Gorsel icerikli )
-
30-09-2019, 07:02:18Herkese merhabalar, Euw sunucusunda bulunan hesabımı satıyorum gorsel iceriklerler aynen aşağıdaki gibidir herhangi bir eksisi artısı yoktur gorsellerde neyse hesap şuan o durumdadır. Onemli: Hesap şuan euw de bulunmaktadır lakin isteğe gore anlaşarak %50 transfer ucretini hesap ucretinden duşebilirim, %50 ucretinide siz odersiniz istediğiniz sunucuya taşıyabilirsiniz. Hesap Platin cerceveli, Euw gecince gold 1 oldu. HESABI SATIN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR 0507 773 78 41 NOLU TELEFON NUMARASINDAN BANA 7/24 ULAŞABİLİRLER. KOSTUMLER ŞAMPİYONLAR 01.01.2015 Mevcut olmayan şampiyon yoktur. MARKS RUNLERİ SEALS RUNLERİ GLYPHS RUNLERİ QUİNTESSENCES RUNLERİ SUMMONER İCONS SAYFA 1 SUMMONER İCONS SAYFA 2 SUMMONER İCONS SAYFA 3 Son olarak hesabın herhangi bir ceza gecmişi bulunmamaktadır. ( Chat ban dahil) Bunun haricinde hesabın ilk yuklenen rp sinin kodu mevcuttur. Hesabın ilk acıldığı tarih Saat ine kadar elimde mevcuttur. Hesabın e-mail i acıldığı gunden beri aynı e-mail dir. Hangi Sunuculara Hangi tarihlerde geciş yapıldığı mevcuttur. Hesabın ilk acıldığı sunucu bilgisi mevcuttur. Demek istediğim Şu ki hesabı satın aldığınız takdir de kesinlikle hicbir sorun yaşamanız mumkun değildir. Hesab tertemizdir, Alacak arkadaşa hayırlı uğurlu olsun şimdiden nice bol pentakill lere. İş guc ve hayat şartları nedeni ile online oyunlardan artık bi hayli uzak olduğum ve bunlara vakit ayıramadığım icin hesabımı satıyorum, kimsenin aklında soru işareti kalmasın, bu hesap uc yıllık bir emeğin urunudur, alıcı arkadaşlara gerekli kolaylıkları yapmaya hazırım yeter ki arayın goruşelim herkese keyifli forumlar diliyorum. Satış ADMİN aracılığı ile veyahut İzmir ici elden teslim oda olmadı gerekli mercaaların aracılık sistemi, veya guven konusunda sıkıntı yaşamaz isek İBAN adresime veya posta yolu HFT şeklinde olacaktır. __________________