Hesap Ozellikleri : Nick : Ciddi Alıcıya Direk Hesap Veririm Bakabilir… Lvl :30 Ip :44,056 ( Her Gun Kasılıyor ) Rp : 2 Run Sayfası : 16 Sayfa ( Hepsi Dolu Fazlası Var ) Hero : 93 Adet Skin : +300 Adet … Lig : Plattan Duşme Altın ( Plat Cerceve Var ) Takım : 3 VS 3 = Elmas 5 5 vs 5 = Altın 3 ( Takımda Altın Cerceve Var ) Hesap Alıcısı Cok Şanslı Cunku Neredeyse + 100 – 120 Adedi Kapalı Skin Olup Değerleri Baya Pahalıdır. 93 Adet Hero Acık ve 5-6 Hero Dışında Diğerlerinin Hepsinin Tum Skinleri Acık ( Kullanılmayanlar Dahil) Boyle Bir Hesabı Tl Olarak Duşunurseniz Rp Lerini Hesaplayın (3 Gununuzu Alır ) = 2,500 -3,000 TL Ben Tabiki Bu Hesabı Uygun Vericem Harcadığımı İstemiyorum Kendi Ligi Ve Ust & Alt Ligi Hesabı İyi Tanır Main Support Du ( Thresh = 1111 Oyunda Bıraktım Bu Sezon) İsim Yapmış Bir Hesaptır Zaten İp Baya Birikmiş Durumda Alan Arkadaş İster İsmini Değiştirir İster Hero Alır İster Run Alır Kendi İstediğine Gore Hicbir Şekilde Ban Olayına Uğramadı Cevresi Geniş Tunuvadan Baya RP Kazandı. Sihirdam Simgleri – Totem Gorunumleri vb Bakımından Neredeyse Full Sezon 3 De Acıldı Hesap . Tum Bilgileri Mevcuttur . SatıŞ Koşulları : 1-)ELDEN (Tavsiye Edilen ) : AYDIN – TRABZON – DENİZLİ – GAZİANTEP Vb … 2-)Havale (Her Banka ): Gerekli Guven Sağlanırsa Alıcıya Kalmış 3-)Aracı Site : Site Bilindik Bir Yer Olursa Komisyonu Boluşerek İşlem Yapabiliriz… Ciddi Alıcılara Bunlar Yeterli Olacaktır Diye Duşunuyorum … Farklı Bir Yontem İle Satmayı Duşunmuyorum Şimdilik Başka Amacları Olanlar Yaşım 24 Baya Alışveriş Yaptım Numaralara Gerek Yok Boşa Zaman Kaybetmeyiniz… İletişim : Skype Kullanmıyorum Ozel Mesaj Daha Hızlı Donuş Sağlarım . İlana Resim Koymadım Alıcı Zaten Neredeyse Full + Full Hesap Alıcak Tum Herolarda Tum Skinleri Acık Bunu Tekrar Hatırlatıyım Resim Bulmak Saatlerimi Alacak O Kadar Skin Varki Bilmediğim Hic Girmediğim Skinler Var … Alıcıya Şimdiden Hayırlı Olsun… Acelem Yok Sadece Sıkıldığım İcin Satıyorum Fiyat :Konuşulur ... __________________