Resimler :
Hesapta 4 adet Retail (Suresiz) silah bulunmaktadır : * 8. Slot Almanya Famas * 8. Slot Gold M60 * 3-5 Slot Turkiye Famas * 3. Slot AW50F ** 6 Aylık Stiletto, Gurkha ve USAS12 Hesapta 1 adet Retail (Suresiz) Kostum bulunmaktadır : * Assault - Gina Hesap Ozellikleri : * 48 LvL %55 * 104.*** - 77.*** Kill/Death Ratio (1.35) * 59.000 DİNAR * Silah gorevlerinin coğu yapılmıştır * Hesap 2008 tarihinde acılmıştır. Gecen 8 sene sure zarfında Ban/Mute olayı OLMAMIŞTIR. Hesap kullanılırken kufur dahi edilmemiştir. * Hesaba yaklaşık 20-30 adet premium ve 40-50 arası cash ile silah satın alınmıştır. (Ticket attığınızda hemen ilgilenilir) (Hack vs şikayet) Hesap kısaca bu şekildedir. Hesabın uzerindeki itemler suresizdir. Ayda 1 kere 8. slot eşyası satın aldığınızda, başka extra silah veya premium cekmenize gerek yoktur. 8. slot satın almasanız dahi Famas ve AW50F sizi tatmin edecektir ve uzun yıllar bir kuruş para odemeden oyunun keyfini surebilirsiniz. 5 adet kalıcı item bana yaklaşık 350 TL'ye mal olmuştur. Bugun dahi bu silahları almaya kalksanız yine aynı ucreti odemeniz gerekmektedir. Hesaba istediğim fiyat 400 TL'dir. İstanbul icinde elden teslimat yapılabilir. İlgilenenler forum uzerinden ozel mesaj gonderebilir. BANA OZEL MESAJ GONDERMEK İCİN TIKLAYINIZ. warrock satılık hesap, warrock satılık karakter, warrock satılık char, warrock satılık car, warrock satılık uyelik, warrock satılık sağlam hesap, warrock famas, warrock aw50f, warrock m60, warrock retail silan, warrock suresiz silah __________________