TR GOLD 1 ISTENILEN ACC (satıyorum)
LoL0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- TR GOLD 1 ISTENILEN ACC (satıyorum)
-
30-09-2019, 06:57:38adalet ışığı atrox adalet ışığı syndra anka quinn atlantisli fizz brolaf buzbıcaklı irelia buzul ezreal can duşmanı jax cuce cin veigar celik kuvvet garen derindehşet thresh eternum nocturne fındıkkıran shaco ejder yumruk lee sin gece kuzgunu fiora gladyator draven gonul avcısı vayne haydut sivir ibliskılıc tryndmare ışık oku varus kan şovalyesi hecarim kantaşı lissandra kazanova jayce kelle avcısı rengar meka khazix metal zırhlı pantheon neon patlaması vi olum ciceği elise ozel hareket gangplank ozel silah zac savaş tavşanı riven savaş ustası xin zhao şok bıcaklı zed tilki ateşi ahri yeşim ejder wukong mudure fiora Legendaryler : ibliskılıc tryndmare , eternum nocturne , brolaf. ozel olarak mudure fiora bulunmaktadır. 95 champ var 22 tanesi eksik yani 5 sayfa full rune. ADC - ad top - ap - jungle - support olmak uzere. Gold 1 tr serverı 1241 AYRİYETTEN RP VARDIR MMR I DUZGUNDUR HEP PLAT VE DİAMOND GELIYOR. Altın cerceve vardır elise skiniyle birlikte Alıcılar ulaşırsa sevinirim Bu profil mesaj atarsanız cevap verebilirim fiyatı siz verin ben değerlendiriyim https://www.facebook.com/Carlsberg35 0534 320 92 34 telefon numaramdanda ulaşabilirsiniz. __________________