ranked 854 mac oynandı 444 galibiyet normal 1600 mac kazanıldı. Gold 4 Kumesinde 44 puanı bulunuyor kasılmaya devam ediliyor. Sarı (buyuk lider ) mac sonu aldığım honorlardan geldi. 9 Şampiyon Eksiktir. Geri kalan hepsi mevcuttur. Hesap Sadece Skypedan gosterilir. Ver deniyim alayım olayı kesinlikle olmaz baştan soyliyim. guven problemi elbette olcak ben alcak olsam kesinlikle bende gormek isterdim. Hesab izmirden satılıktır. başka illerde aracım yok. izmir ici yuz yuze satabilirim. hicbir problem yok. yaş 20 ona gore iletişim kurabilirsiniz. Elosu duzgundur. son 28 macın 25 ini kazandım. ranked. onumuzdeki sezon başlangıcında ilk 10 macta 10da10 yaparsanız %99 platsınız. niye satıyoruma gelince 3 sezondur oynuyorum sıkıldım acıkcası artık. skini mevcut uzerinde 681 rp bulunmaktadır. (975 - 1350 'lik) haydut sivir yabanotu ashe şerif caitlyn muhafız lux şanlı elise brolaf sonbıcaklı zed olum ciceği elise Arceda hecarim Riot Blitzcrank VEZİR malzahar mafya graves başyargıc kayle geleneksel karma riot kız tristana geleneksel trundle ejderkanat corki JAXİMUS JAX vandal vladimir 6run sayfası mevcut FİYAT 125 TLDİR ozel mesaj yoluyla ulaşırsınız skype ve telefonumu falan veririm. __________________