Oyun Ticaret Kingdom Online Manu- FULL İTEMLİ BUYUCU SATILIR
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Kingdom Online Manu- FULL İTEMLİ BUYUCU SATILIR
-
30-09-2019, 06:54:22Manu' da full itemli buyucumu yine manu'da item ya da oyun parası karşılığında satıyorum. Nick: Odinn Ereler: Full B sınıfı 1. slot 10/10 level 2. slot 20/20 level 3. slot 22/30 level 4. slot 3/20 level 5. slot 5/30 level Buyutmek icin tıklayınız, esas boyutları 1313x429 ve 542KB. İtemler: +4 İya'nın Asası - Full soket acık ve tılsım basılı - Kan Cekme ozellikli, buyu isabeti ve mentalite. (resimler cekildikten sonra alındı ) Unique necklase + Can yenileme yuzuğu +4 full set (bot basebizol diğerleri melek) Tum itemlerin soketleri acıktır ve tılsımlar basılıdır. Ayrıca tum itemler elmas ile alınan mavi boya ile boyanmıştır. Oyundaki sınırlı sayıdaki renkli kişiliklerden biridir. Buyutmek icin tıklayınız, esas boyutları 1360x990 ve 1161KB. Koy: Top seviyesi:20. seviye Ana barak:20. seviye Savaşcı, buyucu, şifacı, suikastcı barakları: 6. seviye (seviyeleri resimlerden sonra yukseltildi) Ozetle, her şey son seviye. Buyutmek icin tıklayınız, esas boyutları 1008x770 ve 1660KB.OYUN İCİ - MANU SERVER'INDA İTEM YA DA OYUN PARASI KARŞILIĞINDA SATIYORUM. (oyunu bırakmıycam sadece arkadaşıma item alabilmek icin kendi hesabımı satıyorum) iletişim: [email protected] ya da buradan ulaşabilirsiniz. __________________