106 Tane Hero Mevcuttur. Gold 1 20 Puan'ı bulunmaktadır. oyunu bıraktığım ve universite derslerim yoğunlaştığı icin satma kararı aldım. fiyatı 150 TL dir . izmir yuz yuze alışveriş yapabiliriz diğer iller icin once para (tamamı. yarsını atayım al ver uğraşamam) sonra bilgiler şeklinde yardımcı olurum. aracınız varsa izmir ici benim icinde daha iyi olur. tum bilgileri tamdır. sormak istediniz birşey olursa ozel mesaj atarsınız.. telefon ile ararsanız konuşuruz ( cağrı atmayın bizde oğrenciyiz :P ) 6 sayfa run sayfası mevcut coğu runler vardır ap ad solo sup tank icin mevcut olmayan herolar :ahri snyndra fiora leona lucian lulu volibear xearth zigss zyra geri kalan hepsi mevcuttur normal win 1600+ ranked win/lose win +70 daha fazla lolkingden aratınca 470 / 400 şeklindedir 6.2/5/8.6 şeklindedir. 3 sezondur mevcut hesap. ve son olurak hesapta 2000 civarında rp mevcuttur. ( TEAMwiewr ile girer bakarsınız pcmden hesap id pw vermem para yatmadan once) mevcut skinler -- haydut sivir yabanotu ashe şerif caitlyn muhafız lux brolaf sonbıcaklı zed olum ciceği elise Arceda hecarim Riot Blitzcrank VEZİR malzahar mafya graves başyargıc kayle geleneksel karma riot kız tristana geleneksel trundle ejderkanat corki JAXİMUS JAX vandal vladimir arkadaşlar lutfen bakın uğraşıcak vaktim yok tektek konuşmak istemiyorum. nasıl guvencem demeyin. izmir bornova yuz yuze guvenmeyenler icin tek yolunuz. lutfen rica ediyorum başka yazı yazımayın. 24 saat icinde ozel mesajınıza cevap verebilirim derslerm yoğun ege unvden almak isteyen varsa kampusde olabilir izmir ici __________________