Merhaba arkadaşlar hesabımı universite sınavına hazırlanıcağım ve bilgisayarlar cok fazla ilgili olamıcağım icin satışa sunuyorum.Şuan aklımda bir fiyat yok fakat skinlerden dolayı biraz komik tekliflere kafalıyım şimdiden teşekkurler.Ayrıca plat 5 olduğundan yeni sezonda verilicek elise skinide gelicektir. SON FİYAT İKİSİ 300 BEYLER ACİL Bu Westteki Platin 5 Hesap Oncelikle Skinler : Beyler Burda 2 tane rare skin var birincisi ryze skini bu skin baya ozel ilk satışı 1. sezondaydı sora kapandı sadece ozel turnuvalarda odul olarak verilebilir bu skin hakkında araştırma yapmak istiyenler yapabilir ben az skinli full karakterli ve bu skinli bir hesabın 290 dolara satıldığını gordum ebaydan.Diğer skin ise yellow jacket shen buda ebayda 20 30 dolar civarı. İkinci 2 tane rare skinin olduğu bolum burda dark candy fiddlesticks hatırladığım kadarıyla legacy ve şuan satışta yok buda değerli bir skindir. Burdaki skinleri acıklamaya gerek yok zaten. Runes : 11 runes sayfası mevcuttur. Mevcut olmayan karakterler Altın 3 hesap 40 oyunda altın 3 olmuştur 30 karakter vardır.MMR'ı cok yuksektir. __________________