Oynamayı Pek Beceremediğimden Oyunu Bırakmaya Karar Verdim. Turkiye Sunucusundan EUW Aktırılmıştır TR de Bronze II Karakterimin Adı BT BlackRoses EUW Kumesi Bronze V 75 LP Normal Galibiyet 227 Ranked Galibiyet 51 2 Adet Run Sayfası Vardır. Yetenek Ve Fizilsel Hasar Olarak Full Atak Rundur. Oyuna Tam Adapte Olamadığımdan Ve Universite Oğrencisi Olduğumdan Tutmuş Olduğum Ev icin Depozito Parasına İhtiyacım Var Uygun Fiyattan Satışa Sunucam İyi Para Harcadım. Ama Bu Oyunun Bana Gore Olmadığına Karar Vermiş Bulunuyorum. Her Turlu Guvence Sağlanır. Aydından Elden Satış Havale ile de Kabul Edebilirim. Mevcut Şampiyonlar Ve Kostumler ( Alfabetik Sıraya Gore )
Kostumler Ve Fiyatları Annie - Gotik Annie (Satışta YOK) Caitlyn - Direnişci Caitlyn (520 RP) Diana - Kara Valkry Diana (975 RP) Elise - Olum Ciceği Elise (975 RP) Ezrael - Buzul Ezrael (520 RP) Fiiz - Atlantisli Fiiz (520 RP) Graves - Havuz Partysi Graves - Mafia Graves (975-975 RP) Hecarim - Olum Meleği Hecarim (975 RP) Janna - Muhabir Janna (1820RP) Jarvan - Karazırh Jarvan - Savaş Ustası Jarvan (975 - 1350 RP) Jax - Vandal Jax (520 RP) Katarina - Kum Fırtınası Katarina (975 RP) Lucian - Silahşor Lucian (975 RP) Lux - Muhafız Lux (520 RP) Nasus - Galaktik Nasus (520 RP) Nidale - Firavun Nidale (520 RP) Riven - Savaş Tavşanı Riven (975 RP Sivir - Haydut Sivir (750 RP) Teemo - Kamuflajlı Teemo (520 RP) Udyr - Ruh Bekcisi Udyr ( Destansı 3250 RP) Vayne - Gonul Avcısı Vayne (975 RP) Voli Bear - Ruhbekcisi Volibear (975 RP) Kostumsuz Şampiyonlar
Aatrox Ahri Akali Alistar Amumu Ashe Cho'Cath Draven Evelyn Fiddlesticks Kayle Kennen Kha'Zix Lissandra Malphite Master Yi Morgana Nunu Rammus Ryze Sona Tristina Trydamare Twisted Fate Veigar Warwick Xinz Zhao Zac Ziggs Zilean Fiyatta Anlaşırız Ozel Mesaj Yada Facebook Adresimden Ulaşabilirsiniz. www.Facebook.com/AnkaraTR __________________