Oyun Ticaret GOLD 1 HESAP SATILIR TR SERVERINDA 105 Hero
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret GOLD 1 HESAP SATILIR TR SERVERINDA 105 Hero
-
30-09-2019, 06:43:11106 Tane Hero Mevcuttur. Gold 1 20 Puan'ı bulunmaktadır. oyunu bıraktığım icin satma kararı aldım. fiyatı 150 TL dir indirim yapmıcam . izmir yuz yuze alışveriş yapabiliriz diğer iller icin once para (tamamı. yarsını atayım al ver uğraşamam) sonra bilgiler şeklinde yardımcı olurum. aracınız varsa izmir ici benim icinde daha iyi olur. tum bilgileri tamdır. sormak istediniz birşey olursa ozel mesaj atarsınız. indirim yapmıcam boşa vaktinizi harcamayın ozel mesaj icin. benim aradığım hesap budur diyorsanız yazın ozelden veririm telefonumu konuşuruz. normal win 1600+ ranked win/lose win +70 daha fazla lolkingden aratınca 470 / 400 şeklindedir 6.2/5/8.6 şeklindedir. 3 sezondur mevcut hesap. mevcut skinler -- haydut sivir yabanotu ashe şerif caitlyn muhafız lux brolaf sonbıcaklı zed olum ciceği elise Arceda hecarim Riot Blitzcrank VEZİR malzahar mafya graves başyargıc kayle geleneksel karma riot kız tristana geleneksel trundle ejderkanat corki JAXİMUS JAX vandal vladimir __________________