Arkadaşlar hesap 30 level b4 tur.(Bu hesap platin yada elmas olsa en az ederi 300 tldir.) Tek tek anlatmicam fakat yinede acıkliyim cunku resimleri ekledim zaten. Emaili gizli sorusuna kadar alıcısına verilecektir.Hic ceza almamıştır.Tum run ler mevcuttur.(Yani uğraşmicaksınız.)Ayrıca 12 adet run sayfası mevcuttur,25 adet skin var. 50 champ mevcut fakat en iyileri ve kalitelileri acık.(Jinx,draven,fiora,vi,braum,leona,blitz, v.s. gibi heroların hepsi acık)240 rp var,ip cok az.Normal win 213.Yeni kartopu gorevlerinin hepsi tamam simgeler alındı.Yeni cıkan simgeler de alındı.Ayrıca yeni cıkan totem de alındı.(Paro)Zaten ss var. İsteiğim tek fiyat 60 tl dir. Resimleri gorunce ne kadar ucuz olduğunu anlayacaksınız.Paybal hesabım vardır.Ciddi alıcılar 535 981 94 94 emin yılmaz.Kocaeli. NOT :SATMA SEBEBİM:YAŞ ORTALAMASI COK DUŞUK,COK KUFUR VAR VE BU OYUNDA DİNİ İNANCLARA SAYGI YOK.OYNAYANLARIN YARISINDAN COĞUNUN ATEİST OLDUĞUNU DUŞUNUYORUM. HERKES KENDİNDEN SORUMLUDUR ANCAK BEN NASIL O İNSANIN ATEİSTLİĞİNE SAYGI DUYUYORSAM ONLARDANDA DİNİ İNANCLARIMA AYNI SAYGIYI BEKLERİM. __________________