League Of Legends PLAT 5 ve Gold 4 hesap satıyorum
LoL0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- League Of Legends PLAT 5 ve Gold 4 hesap satıyorum
-
30-09-2019, 06:42:30Merhaba arkadaşlar oğrenci olduğum icin oynadığım oyundaki hesapları satmaya karar verdm ve lol de bunlardan bir tanesi. Oncelikle oyunu sildiğim icin oyun ici resim atamıyorum fakat ciddi alıcılar olursa gonulleri rahat etmesi icin bir şekilde fotoğrafları paylaşırım. Gold 4 hesabımda şampiyonların en fazla 5-6 tanesi acık değildir arkadaşlar neredeyse tum şampiyonlar acıktır ve 4 ay once kostumlerimi not etmiştim uzerine 5-6 tane daha kostum almış olablirim. oldukca iyi kostumlerdir ve değeri 975 rp uzeri olan cok kostum vardır. 3 tanede run sayfası(ap, ad, tanky) 15 e yakında kabiliyet sayfası mevcuttur arkadaşlar. Cok fazla sayıda da sihirdar simgesi mevcuttur. ------------------------------ Plat 4 hesabıma gelince arkadaşlar bu sene actığım bir hesaptır zaten bu sene başladım oyuna ve 50 zaferi varken silver 5 di arkadaşlar. Bu hesabıma donmeye karar verdim ve silver 5 den plat 5 olana kadar sadece gold 1 serisinde duştum başka seriden duşme olmadı bunun nedenide son 2 macta afk olmasıydı yani bu yuzden bu hesabın elosu cok yuksektir arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam zaten gold 3 den direkt olarak gold 1 e atmıştı ve minimum aldğım lp miktarı 22 idi genelde 26-24 almışımdır. Anlayacağınız gizli elosu cok yuksektir goldlarla maca duşmez genelde plat 1 -3 arası sıraya atar. yaklaşık 150 zaferi mevcuttur. Yaklaşık olarak 60-70 arası karakter mevcuttur oynadığım karakterler genelde metaya uygundur bu yuzden karakter sıkıntısı cekmez alacak arkadaşlar. Yorumlara gore cddi bir alıcı olursa oyunu yukleyip resimleri mail uzerinden paylaşabilirim. 2 hesabı birlikte 250 liraya satmayı duşunuyorum. plat 5 hesabım 150 tl gold 4 olanı ise 100 tl dir. Hesapta herhangi bir banlanma olmamıştır arkadaşlar hatta ikisindede takdire değer rakip kazanmışımdır fakat bir suredir girmediğim icin gitmiş olsa gerek. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun numaramı isteyenler ozelden mesaj atabilirler. Kocaeli ve İstanbul ici rahatlıkta satışı gercekleştirebiliriz __________________