Merhaba PointBlank ve Clasf Of Clans Hesabımı satmak istiyorum ihtiyactan ve sıkılmamdan dolayı satıyorum her iki hesapta ozenle kullanılmış ve hile vb programlar kullanılmamış ver hic ban yememiştir.PointBlank hesabım yarbay 1.kademe dir xp %50 dedir ve full hediye doludur 117.000 puan vardır kd 63 hs 48 dir Clash of clans hesabım 54 leveldir ejder acıkdır Hesapları ayrı ayrı satmıyorum e postaları aynı olduğu icin alıcıları dolandırmak veya zor durumda bırakmak istemem ve yakışmaz da zaten oyle biri değilim onun icin ayrı satıyor musun diye sormayın hesapların msn şifreleri her şeyi mevcuttur tamamen guvenli bir şekilde alıcıya teslim edilecektir karakterlere ait fotoğrafları aşağıda atacağım satın almak isteyenler icin odemeleri zirat bankası veya paypal dan kabul ediyorum almak isteyenler kesinlikle bana ulaşsın şimdiden sahibine hayırlı olsun. Fiyat=125 tl dir Bana ulasşmak isteyen=https://www.facebook.com/ali.kartal.9275439 burdan ulaşsınlar fake facemdir kesin alıcılara tel nomu verirm whatsapptan fln konuşuruz hesab numaramı ordan veririm. PointBlank Karakterimin Fotoğrafları Clash Of Clans Fotoğrafları __________________