Arkadaşlar hesabımı oyunu bırakmak istemem sebebiyle bırakıyorum İhtiyacım olduğundan satmıyorum yani istediğim fiyattan aşağı veremem Satılmazsa da sıkıntı olmaz TR ELMAS 5 Ligindedir win\l0se rate %80 8 Run Page vardır Şuan 11k IP vardır. Alan arkadaşa isim değiştirmeyi ben alacağım draven totem ve kardan adam totem gorunumleri kalıcı olarak vardır DP ve Gambit iconları mevcuttur. 2014 arena iconuda bulunuyor. Butum Şampiyonlar Acıktır. 191 adet skin vardır İstanbul ici yuzyuze tercihimdir. O.M Atarak ulaşabilirsiniz Kontrol ediyorum Fiyat : 500tl Skinler adalet ışığı aatrox Tilki ateşi ahri Popstar ahri Kızıl akali Matador alistar Zebani alistar Firavun amumu İade hediye amumu Kucuk şovalte amumu Hextech anivia Gotik Annie Kırmızı başlıklı annie Annie harikalar diyarında Buz ateşi annie Freljord'lu ashe Ametist ashe Kıyamet ateşi brand Buz alevi brand Zombi Brand Direnişci Caitlyn Safarici Caitlyn Haydut cassiopeia Kabus cho'gath Gol Canavarı cho'gath Savaş makinası cho'gath Kızıl Baron Corki Ozel yapım corki Ejderkanat corki Cesur yurek darius Kara Valkyrie diana Zehirli Dr.Mundo Mundo vucut şampiyonu Ruh soken draven Gladyator draven Şanlı elise Nottingham'lı Ezreal Buzul ezreal Pulsefire ezreal Eşkiya fiddlesticks Tahtaabcak fiddlesticks Acı şeker fiddlesticks Mudire fiora Kutup avcısı fizz Balıkcı fizz Hextech galio Denizci gangplank Oyuncak asker gangplank Ozel harekat gangplank Barbaros gangplank col askeri garen Komando garen Celik kuvvet garen Dalgıc gragas Gragas baba Havalı gragas Oktoberfest gragas Mafya graves havuz partisi graves Başsız hecarim Arcade hecarim Uzaylı heimerdinger Karmendinger Maskeli Irelia Buz kralicesi janna Oltalı jax Tapınak savaşcısı jax Metal zırh jayce Kazanova jayce Mafya jinx Guneş tanrıcası karma Hayalet karthus Azrail karthus Ulak kassadin Kar katili katarina Bataklığın efendisi kennen Karateci kennen Kutup ninjası kennen Tırtıl Kog'maw Col katili kog'maw Ren geyiği kog'maw Aşk avcısı leblanc Tapınak fedaisi lee sin Ejder yumruk lee sin Muay thaş lee sin Demir solari leona Havuz partisi leona Silahşor lucian Ejderha terbiyecisi lulu Kış mucizesi lulu Buyu hırsızı lux komando lux Muhafız lux Yonca yeşili malphite Savaş beyi malzahar Neşeli maokai Lanetli maokai Şeker kız miss fortune Ejder şovalyesi mordekaiser Lord mordekaiser Hayalet gelin morgana Japon balığı nami Yeraltı dehşeti nautilus Kar tavşanı nidale Leopar nidale Cadı nidale Lanetli nocturne Kocaayak nunu Noel nunu Nunu canavarı Yıkıcı nunu Tek balta olaf Buzul olaf Pentakill olaf Bıcak işi Orianna Noxus'lu poppy Demirci poppy Bez bebek poppy Anka Quinn Magma rammus Kızıl elit riven Savaş tavşanı riven Orman cocugu rumble Profesor ryze Korsan ryze Asil shaco Fındıkkıran shaco Donmuş shen Kanlı ay shen Demirpul shyvana Siyahalev shyvana Buz ejderi shyvana Guclendirilmiş singed Kartopu savaşı singed Hectech sion Barbar sion Oduncu sion Haydut sivir Muhteşem sivir Kar fırtınası sivir İlham perisi sona Koro kızı sona Kutsal soraka Adalet ışığı syndra Hain talon Kızıl elit talon Zumrut taric Mutlu cin teemo Porsuk teemo Super teemo Derin dehşet thresh Şampiyonlar şampiyonu thresh Samimi cin tristana itfayeci tristana gerilla tristana İskoc trydamere Muhteşen Twisted fate Silahşor twisted fate Yeraltı avcısı twisted fate Suc baronu twitch Gangster twitch Kasap urgot Belalı kristal varus Işık oku varus Aristokrat vayne Ejderkatili vayne Noel baba veigar Neon patlaması vi Aynasız vi Tam otomatik viktor Marki vladimir Fırtınanın efendisi volibear Bozkır avcısı warwick Yabani warwick Ateşdiş warwick Volkanik wukong yeşim ejderi wukong General wukong Rundoğan Xerath Savaş makinası xerath Magma xerath Komando Xin zhao Vahli batılı yasuo Pentakill yorick Ozel silah zac Şok bıcaklı zed Deli bilimadamı ziggs Kumandan ziggs Kartopu savaşı ziggs Yaşlı aziz zilean Hippi zilean Zaman makinası zilean Mezar ciceği zyra __________________