League of Legends 96 Şampiyon - 40 Kostum Gumuş 1 Hesap Satılık (TR)
LoL0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- League of Legends 96 Şampiyon - 40 Kostum Gumuş 1 Hesap Satılık (TR)
-
30-09-2019, 06:35:0630 Level Gumuş Kume 1 96 Şampiyon + 6300 IP + 40 Kostum 3 Sayfa Dolu Run Sayfası (AD - AP - Jungle) Kostumler : Tilki Ateşi Ahri Riot Blitzcrank Zombi Brand Savaş Makinesi Cho'Gath Cesur Yurek Darius Kara Valkyrie Diana Kutup Avcısı Fizz Ozel Harekat Gangplank Oktoberfest Gragas Arcade Hecarim Maskeli Irelia - Buzbıcaklı Irelia Muhabir Janna Savaş Ustası Jarvan IV Mafya Jinx Ulak Kassadin Meka Kha'Zix Gunahkar LeBlanc Havuz Partisi Leona Komando Lux Mercan Kayalığı Malphite Savaş Beyi Malzahar Surgun Morgana Galaktik Nasus Eternum Nocturne Bıcak İşi Orianna Metal Zırhlı Rammus Havuz Partisi Renekton Kelle Avcısı Rengar Vahşi Suvari Sejuani Tımarhane Kackını Shaco Savaş Beyi Shen Haydut Sivir Despot Swain Ejderbıcak Talon Viking Tryndamere Ejderkatili Vayne Kıyamet Muhendisi Viktor Nosferatu Vladimir Runbekcisi Volibear Mezar Ciceği Zyra İlgilenenler Ozel Mesaj İle Ulaşabilir. İstanbul ici elden alınır. etiketler : Lol, League of Legends, Satılık Hesap, Car, Gumuş 1, g1,bol herolu,bol şampiyonlu,kostumlu,bol kostumlu, __________________