Neverwinter 1 Hesapta 3 karakter satılıktır. Karakterlerin hepsi kendine ait itemlidir. Uzun zamandır oyuna giriş yapmadığım icin satışa sunuyorum. Aşağıda sıraladığım karakter hepsi tek hesapta resimde gorunduğu gibi 1. Avcı Koruyucu (Okcu) 2. Kurnaz Duzenbaz ( Asasian) 3. Buyuk Silahlı Savaşcı (Warior) Avcı Koruyucu İtem Listesi Kuvveli Ruh Dovumu Efsunu ( Gogusluk icin olduğunde pwp de diriltir) Kara Efsun +10 4 Adet ( Elbiseleri Guclendirmek icin 4 adet son seviyede ) Işınımlı Kuvvetli Efsun +10 5 Adet ( Elbise Guclendirme 5 adet son seviyede ) Kuvvetli Karartı Efsunu ( Elbise guclendirme son seviye ) Kara Efsun +9 3 Adet ( Elbise Guclendirme +9 ust duzey ) Kusursuz Kin Dikeni Efsunu ( Silah icin son seviye zehir guclendirmesi ) Vahiy Fener ( 99 Seviye Destansı) Kankristali Kuzgun Kafası (99 Seviye Destansı) Elah’Zad’ın Suları (99 Seviye Destansı) Ustunde bulunan oyun parası ( Elmas 760.000) Binek Olarakta (AT) Mavi Ateşli Bineği Mevcuttur Nadir Bineklerdendir. Yazmadığım bircok takı ve elbise setleri FUL + FUL Karakter SATILIK İtem Ağırlığı Avcı Koruyucu (Okcu)’dadır isterseniz yan karakterlere aktarabilirsiniz. Warior ve Asas da olan itemleri yazamadım onlarda normal item bulunur geliştirilebilir, hesaba katmıyorum extra hediye olarak almış oluyorsunuz. Ayrıca Diğer 2 Karakterinde Ozel Nadir Bineği Mevcuttur. Fiyat : 1500.00 Tl (Bin beşyuz turk lirası ) Ben Cok daha fazlasını harcadım uygun fiyattan veriyorum. 0531 887 02 05 Resimler Pk Videosu __________________