SATILDI... arkadaşlar tr serverindeki hesabımı satıyorum. fiyat 80tl. ephesusda gb ve item ile tasas olur. 62 şampiyon 22 kostum mevcut. hicbir ceza almamıştır. main mid olduğundan genelde mid lane şampiyonları ve kostumleri mevcut. 350 ranked galibiyet gumuş II liginde. gumuş cerceve mevcut. 4 sayfa tam dolu run sayfası.((atak hızı-saldırı gucu)(zırh delme)(buyu nufuzu-yetenek gucu)(ap-ad karma sayfa)) morellonomicon sihirdar simgesine sahiptir. harrowingde gelen totem gorunumlerinden ismini bilmediğim, taştan melek şeklindeki gorunum mevcuttur. ruh soken draven(1350 rp) riot blitzcrank(satışta olmayan) tilki ateşi ahri(975 rp) yeraltı avcısı tf(limited 975 rp) kelle avcısı nidalee(975 rp) ustun kotu veigar(975 rp) kumandan ziggs(975 rp) kan delisi renekton(975 rp) ilker udyr(975 rp) belalı kristal varus(975 rp) doğuştan savaşcı kayle(975 rp) bıcak işi orianna(975 rp) gunahkar leblanc(750 rp) kanlı ay shen(750 rp) kutup avcısı fizz(750 rp) balkabağı fiddlticks(limited 520rp) totem maokai(520 rp) isyankar vayne(520 rp) geleneksel lee sin(520 rp) muhafız lux(dağıtılmış kostum) haydut sivir(dağıtılmış kostum) galaktik nasus(dağıtılmış kostum) bursa ici elden de satış yapabilirim. teklife acığım ciddi alıcıları bekliyorum... __________________