Leauge Of Legends TR Sunucu 30 Level Satılık Platin 3 Hesap
LoL0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Leauge Of Legends TR Sunucu 30 Level Satılık Platin 3 Hesap
-
30-09-2019, 06:34:04İyi gunler arkadaşlar yaklaşık 2.5 senedir LoL oynuyorum fakat belli bir sureden sonra bayıyor cidden, en azından ben oyle duşunuyorum. Zaten Turkiye sunucusunun durumu belli. Yakında sınavlar felan da var derken hesabımı satıyorum. İlgilenenler bana mesaj atabilir. HESAP BİLGİLERİ 30 Seviye Platin 3 Liginde (Elo Hell'de Değil) İcinde 105 tane şampiyon, 10.5 K IP, 177 RP ve 65 tane kostum mevcuttur. Aralarınında 2 tane destansı, 2 tane efsanevi, 7 tane 1350 RP, 16 tane halihazırda satın alınamayan kostum bulunmaktadır. (Kostum listesi aşağıdaki fotoğrafta mevcuttur.) KOSTUM LİSTESİ: http://i.hizliresim.com/eQWGqv.jpg İcinde ayrıca klasik sihirdar simgelerinden farklı 22 simge mevcuttur. Halihazırda platin cercevesi ve border ı mevcuttur. 11 tane run sayfası var. Bunlardan 6 sı boş geri kalan 5 i ise sırayla Klasik AD, Klasik AP, Support Run, Klasik MS/AS Run ve Armor Pen rundur. Arkadaş listesini bizat sıfırladım istediğiniz gibi duzenleyebilirsiniz. Ciddi olanlar ve hesabı satın almak isteyenler bana ulaşabilirler. İletişim bilgileri; -Cep Tel: 507 616 53 55 -E-Posta: [email protected] NOT: ŞEHİRLER ARASI HESAP DEVRİ YAPMIYORUM. SADECE ANKARA İCİ HESAP DEVRİ YAPIYORUM. KESİNLİKLE PAZARLIK PAYI VARDIR. İyi Forumlar... __________________