Oyun Ticaret Tum Oyun Hesaplarımı Satıyorum....
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Tum Oyun Hesaplarımı Satıyorum....
-
30-09-2019, 06:32:59Evet beyler satıcağım-neden die sorarsanız? pcim bozuk neteyim tum oyun hesaplarımı satıp yeni sistem toplayacağım. Steam+Fiyatları Call Of Duty Black Ops 2+yeni ek paketi haric tum paketleri-220 tl Remember Me-110 tl Defiance-120 tl War Z-50 tl+oyun parası icinde Trine 2-40 tl Garry Mods-5 tl Half Life 2-7 tl Bordorlans 2-75 tl Spec Ops The Line-40 tl Xcom Enemy Unknown-72 tl CS Globel Offesensenize(yanlış yazmış olabilirim)-30 tl TOPLAM-769 TL+ 1 Eğer cidden almaya niyetiniz varsa 1 adet fiyatı farketmez oyun +1 oyunda 100 tl die sayarsak toplam-880 tl yuvarlama 900 tl falan tabiki 900 tlye satmıcam Guild Wars 2-2 adet var tanesi 40 tl eğer 2 tane alıcaksanız 75 tl ozur dilerim satacağım fiyat bu aldığım fiyat 110 tl 2 tanesi 220 tl Uplay(Ubisoft) Farcry 3-75 tl Assassins Cread Brotorhood-40 tl (aldığım fiyat) Toplam-110 tl falan World Of Warcraft Mist Of Panderian+Diablo 3-220 tl Tum Oyunlar Toplam-1450 TL falan Arkadaşlar bu fiyata satmıcam sadece ne kadar eder hepsi toplam ona gore satıcam hic bir oyun veya hesapda karalistede değilir.Yani şupeniz olmasın.Parayı nakit olarak alıcam antlayada yaşıyorum alacaklar varsa antalya doğu garajı ayışığı internet cafede buluşabiliriz.Lutfen ciddi fiyatlar soylerseniz sevinirim. __________________