Temmuz ayı kafe turnuvaları duyurusundan selamlar! Detaylar icin okumaya devam. 6 - 28 Temmuz 2019 tarihlerinde 3 hafta sonu boyunca gercekleşecek turnuvalara Turkiye’nin dort yanından tam 30 farklı LoL Cafe’den katılarak en iyi olduğunuzu kanıtlayabilir ve ozel turnuva odullerinin sahibi olabilirsiniz. Oduller: 1. Takım - 7500 RP + 2x Gizemli Sandık + 2x Gizemli Kostum + 25 Galibiyetlik XP Takviyesi 2. Takım - 3000 RP + Gizemli Sandık + 2x Gizemli Kostum + 25 Galibiyetlik XP Takviyesi 3. Takım - 1500 RP + Gizemli Sandık + 2x Gizemli Kostum + 25 Galibiyetlik XP Takviyesi 4. Takım - 1000 RP + Gizemli Sandık + Gizemli Kostum + 25 Galibiyetlik XP Takviyesi 5. - 8. Takım - 15 Galibiyetlik XP Takviyesi Turnuvaların gercekleşeceği adres ve tarihler, tıklayıp giderek kayıt olabileceğiniz etkinlik sayfası bağlantıları ile birlikte aşağıdaki tabloda. Turnuvaların gercekleşeceği adres ve tarihler, tıklayıp giderek kayıt olabileceğiniz etkinlik sayfası bağlantıları ile birlikte aşağıdaki tabloda. Maclar icin kayıtlar, bağlantılarına yukarıdaki tablodan erişebileceğiniz Topluluk Etkinlikleri sayfamız uzerinden yapılacak. Turnuva kayıtlarıyla ilgili guncel bilgiler ve yeni acılan etkinlikler icin arada goz atmayı unutmayın. League of Legends Resmi Sitesi
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Temmuz ayı kafe turnuvaları başlıyor