TR Server>Platinum Cerceve>104 Champion>65 Skin>8 Rune Page>Resimli>Acil>UCUZ!
LoL0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- LoL
- TR Server>Platinum Cerceve>104 Champion>65 Skin>8 Rune Page>Resimli>Acil>UCUZ!
-
30-09-2019, 06:29:31Arkadaşlar hesabımı satma kararı aldım, benim skin takıntım yuzunden oyun para tuzağına donuştu benim icin ve bir an once bundan kurtulmak istiyorum lafı fazla uzatmayacağım başlıkta belirttiğim gibi ozellikleri. Resimler; Heroes; Runes; İkons; Skinler; Lig; Pulsfire Ezreal , Spirit Guard Udyr , Championship Thresh en değerli skinlerim bunun dışında bir suru Limited EDT. skin mevcuttur Hesabın fiyatı ( Acil paraya ihtiyacım olduğundan ) 350 TL' dir, pazarlık duşunmuyorum ama gonderim ucreti ve benzeri şeyleri sorun etmem 345 olur 340 olur İstanbul ici elden satış mumkun, bunun dışında havale ile halledilebilir, her turlu guvence verebilirim siz isteyin yeter İletişim; Ozel mesaj : http://www.frmtr.com/private.php?do=newpm&u=3870501 Skype: uludagemre Telefon ve benzeri gibi şeyleri buradan vermeyeceğim arkadaşlar coluk cocuğun aramasından cok rahatsız oldum onceki satışlarımda, 7/24 saat bakıyor olacağım foruma İyi forumlar diliyorum __________________