[LOL] Tr Server 80 Champ/31 Skin GOLD
LoL0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- [LOL] Tr Server 80 Champ/31 Skin GOLD
-
30-09-2019, 06:29:25Sınava hazırlandıgım icin hesabımı satmaya karar verdim; -Fiyat 110TL FİYATTA İNDİRİME GİDİLMİŞTİR -Sezon 3te gold olup ilk 10macla gumuş 4e duştum ama satılana kadar yine kasarım Hesap 1 kere bile ban yemedi -1000 tane normal oyun. 612 tane Ranked Game W/L oranı birbirine yakın ama win fazla -80 tane champion -4 rune page, adc apc tank butun hepsi mevcut ek olarak hybrid pen,magic pen,armor pen runeleri tam -31 tane skin (coğu limited yılda sadece 1 kere acılan veya hic acılmayacak skinler) Mevcut Skinler: -Hemşire Akali -Ametist Ashe -Direnişci Caitlyn -Muzelik Cho Gath -Mundo Vucut Şampiyonu / Cellat Mundo -Maskeli Evelynn -TPA Ezreal LİMİTED -Balkabağı FiddleSticks -Kutup Avcısı Fizz -Riot Graves -Vandal Jax -Kazanova Jayce -Ulak Kassadin -Mecha Kha'Zix -Aşk Avcısı Le Blanc -Muhafız Lux -Suikastci Master Yi -Galaktik Nasus -Cadı Nidalee -Brolaf LEGENDARY -Savaş Tavşanı Riven -Haydut Sivir -Koro Kızı Sona -Astronot Teemo LEGENDARY -Şampiyonlar Şampiyonu Thresh LİMİTED -İtfaiyeci Tristana/Korsan Tristana LEGENDARY -İblis Kılıc Tryndamare LEGENDARY -Muhteşem Twisted Fate LEGENDARY -Suc Baron Twitch Herolar; Satış Diyarbakır ici elden diğer şehirlerden havale ile yapılacaktır. Knight Online oynadığım zamanlardan forumda yaptıgım satışlar ve uyelik tarihimi referans kabul ediyorum Forum ici ozel mesaj atınız. __________________