LoL TV Yıldızını Arıyor
LoL0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- LoL TV Yıldızını Arıyor
-
30-09-2019, 06:29:06Yarışmanın Kazananını Oylarınla Sen Belirle! LoL TV Yıldızını Arıyor yarışması icin artık uzun surecin sonuna geldik. Gelen başvurular değerlendirildi ve zorlu elemeleri gecmeyi başaran 5 finalist belirlendi. Şimdi sıraLoL TV’nin yeni yıldızını secmeye geldi! LoL TV’nin yıldızının kim olacağı sizin oylarınızla belirlenecek. Oy vermeden once hazırladığımız videoları izleyebilir ya da hafta ici yayınlanacak olan “LoL TV Yıldızını Arıyor” ozel programlarında adayları daha yakından tanımak icin sorularınızı yoneltebilirsiniz. LoL TV’nin Yıldızı oylarınızla belirlenecek. Unutmayın oy vermek icin son tarih 9 Aralık 23.59! Sizce LoL TV’nin yeni yıldızı kim olmalı? Oylarınızla buna karar verin. Adaylar alfabetik sıraya gore yerleştirilmiştir. Destan Sarıoğlu 21 yaşında ve 1 yıldır League of Legends oynuyor. En sevdiği şampiyon Sona En sevdiği kostum Koro Kızı Sona. Duygu Koseoğlu 19 yaşında ve 2 yıldır League of Legends oynuyor. En sevdiği şampiyon Vayne En sevdiği kostum Valkyrie Diana Ezgi Ceren Kılıc 23 yaşında ve 1 yıldır League of Legends oynuyor. En sevdiği şampiyon Miss Fortune En sevdiği kostum Şeker Kız Miss Fortune. İrem Şanda 27 yaşında ve 3 yıldır League of Legends oynuyor. En sevdiği şampiyon Jinx En sevdiği kostum Pentakill Yorick. Selin Guclu 22 yaşında ve 6 aydır League of Legends oynuyor. En sevdiği şampiyon Ahri En sevdiği kostum Tilki Ateşi Ahri. Oylamaya katılmak icin LoL TV Yıldızını Oyluyor! __________________