Selamlaramlar oncelikle 2.5 yıllık oyun gecmişimi sonlandırmak istiyorum ygs sebebiyle. 100 Karakter mevcut. Ap karakterlerin hepsi acık mid lane oyuncusu olduğumdan dolayı. 12 Rune sayfası mevcuttur. Runelar aşırı derece cok iyi. Movement speedten tutun arayabileceğiniz her rune var cunku 2 ayımı sadece runelere harcadım. Ryze, Top nidale, karakterlere ozel rune parcaları mevcut hesapta anlıyacağınız Sk GAMING GAMBIT GAMING Evil Geniuses Takım SİMGELERİ MEVCUTTUR. Cadılar bayramından kazandığım 4 adet sihirdar simgesi var. Rp sayesinde ^^ Normal WIN 1421 27 Skin var hesapta, Skinleri sayıyorum; Gece yarısı AHRİ Tilki ateşi AHRİ Yırtıcı kuş ANIVIA Buz ateşi ANNIE Kara valkyrie DİANA Balıkcı FİZZ Buz bıcaklı İRELİA Şanlı JANNA(SEZON 2 GOLD OLARAK BİTİRDİM) Hayalet KARTHUS Azrail KARTHUS Ulak KASSADİN Kum fırtınası KATARİNA Ejder yumruk LEE SİN ( EN SEVDİĞİM SKİNDİR.) Muhafız LUX Suikastci MASTER Yİ Karadiken MORGANA Kaos işi ORİANNA Kabile buyucusu RYZE Profesor RYZE Haydut SİVİR Ejderbıcak TALON Super TEEMO Silahşor TWİSTED FATE Noelbebe VEİGAR Kont VLADİMİR Kan beyi VLADİMİR(LEGENDARY SKİN) Savaş tavşanı RİVEN PM : Wanton Fox Twitter: @tunabakr Tumblr: __________________