Merhaba arkadaşlar League of Legends ı bırakmaya karar verdim bu yuzden West te oynadığım hesabı satmak istiyorum. Cok fazla bir şey istemiyorum miktar belirtmeyeceğim ilgilenen olursa teklifte bulunsun. Sihirdar Adı: Mindosia Sunucu: Eu-West Lig: Silver 2 Win/Lose Ratio: Yaklaşık 120/120 Hesapta rp ve refund hakkı yoktur. 3565 IP vardır. Olan Şampiyonlar: -Aatrox -Akali -Alistar -Amumu -Annie -Ashe -Caitlyn -Cho'Gath -Dr. Mundo -Evelynn -Fiddlesticks -Gangplank -Garen -Hecarim -Janna -Jarvan IV -Jax -Jayce -Karma -Kassadin -Katarina -Kayle -Kennen -Kha'Zix -Lee Sin -Lux -Malphite -Master Yi -Mordekaiser -Morgana -Nasus -Nocturne -Nunu -Olaf -Pantheon -Poppy -Ryze -Shaco -Shen -Singed -Sion -Sivir -Soraka -Taric -Teemo -Tristana -Tryndamare -Twisted Fate -Udyr -Veigar -Vladimir -Warwick -Wukong -Xin Zhao -Zed -Zilean olmak uzere 56 şampiyon vardır.Kostum olarak: -Brolaf -Sandstorm Katarina -Unchained Alistar -Bandit Sivit -Riotgirl Tristana -Traditional Karma -Lochness Cho'Gath -Count Vladimir olmak uzere 8 skin vardır.Rune ler: 9x Kırmızı: AD, Armor, Magic Pen 5x Kırmızı: Critical Damage 9x Sarı : Armor, AS 9x Mavi : AP, Magic Resist 3x Buyuk : AD, AP, Gold/Per Second, Critical Damage Kısaca AD, AP, Support, Critical Damage. Kocaeli __________________