League Of Legends Tek Sezon S4 62 winli Plat5 Hesap satılıktır Detaylar icin bakınız.
LoL0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- League Of Legends Tek Sezon S4 62 winli Plat5 Hesap satılıktır Detaylar icin bakınız.
-
30-09-2019, 06:20:25Arkadaşlar yaşım 22 artık okul -iş-sosyal hayat derken lol oynamaya pek vaktim olmuyor bu yuzden hesabımı satmak istiyorum.. S4 oynadım 62 winle plat 5 yaptım[Sezon gold olarak bittiği icin gold cerceve var] sezon 5de 10da 4-5 bile yapsanız en kotu golddan başlar. Hesap caryy oyun uzerine kurulu support pek sevmediğim icin uzerine duşmedim . işlemleri izmir ici elden de yapabiliriz. Olumlu veya olumsuz tum goruşlere acığım. Fiyat: 150 tl Sadece sezon 4 66 hero + Galaktik Azir Kutup Savaşcısı Caitlyn Ozel yapım corki Gladyator Draven EZREALİN 5 SKİNİ (Pulsefire ve Kazanova Haric) Denizci Gangplank Dino Gnar RİOT GRAVES Metal jayce RİOT KAYLE Ejder yumruk leesin Silahşor Lucian Valkyrie Leona RİOT NASUS Firavun Nidale Arınmış Riven Kara Kristal Ryze Adalet ışığı syndra Pofuduk Teemo TRİSTİNA TUM SKİNLERİ (Korsan haric) Gangster Twitch Soyguncu Twitch Fırtınaların efendisi Voli Vahşi Batılı yasuo Şok bıcaklı Zed __________________