İhtiyactan Satıyorum. Zaten Oynamayıda Pek Beceremiyorum Daha Once Satış Yapmıştım Buradan Kıbrısta Birisine Gerekirse Onuda Referans Gostere Bilirim. Pek Birşey İstemeyecem Gercekten Cok Beğendiğim Kostumler Var Sadece Kostume İlgisi Olan Arkadaşlar Gereken Teklifi Yapıcaktır Zaten Ozel Mesaj Ve Ya https://www.facebook.com/AnkaraTR?ref=tn_tnmn Adresinden Ulaşa Bilirsiniz
Karakterde Bulunan Herolar Ve Kostumler; Ahri - Popstar Ahri Annie - FrankenTibbersştayn Annie & Panda Annie ( Satışta olmayan ozel kostumler ) Caitlyn Corki - Urf Pilotu Corki ( Satışta Olmayan Ozel Kostum ) Ezreal Fiora - Mudure Fiora ( Satışta olmayan Ozel kostum ) Jinx - Mafia Jinx Katarina - Bilgewaterli Katarina & Kar Katili Katarina (Satışta olmayan kostum) Kha'Zix Kog'Maw - Deniz Canavarı Kog'Maw & Tarih Oncesi Kog'Maw Leona Nasus Nidale - Leopar Nidalee ( Satışta olmayan kostum ) Nocturne - Eternum Nocturne (1820 RP) Orianna - Gotik Orianna Pantheon Poppy Sion - Hextech Sion ( Satışta olmayan kostum ) Skarner Talon - Ejder Bıcak Talon Teemo - Pofuduk Teemo ( Satşta olmayan kostum ) Thresh - Şampiyonlar Şampiyonu Thresh ( Ozel kostum Satışta yok ) Twisted Fate Udyr Vladimir - Corki Vladimir ( Satışta olmayan kostum ) Warwivk - Yabani Warwick ( Satışta olmayan kostum ) Yasuo - Vahşi Batılı Yasuo Zyra
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- Silver 4 75 LP Karakter Satılır Ozel Kostumler !