Oncelikle merhabalar. Klanlar oyununu bir suredir oynamaktayım.Lakin para ihtiyacım neticesinde satmak duşuncesindeyim.Tabiki iyi teklifler gelirse. W19 da oynuyorum. Yaklaşık olarak 2.3 milyon puanda hesabım.1 hafta icerisinde buyuk bir operasyon yapacağız klan olarak 2.8 civarı olacağını duşunuyorum. 190-200 arası koy sayım vardır. 32 adet basılabilecek hazır misyonerim mevcuttur. Hesabım 1 defa 3 gunluk bakıcılıktan dolayı ceza almıştır.Kurallar kısmında bilmediğim kısa bir not yuzunden ceza almış bulundum malesef. Kıtalardan 1 tanesinde kıta 1.liğim vardır 2. yi 2 ye katlamış bulunmaktayım. Birkac bolgeye yayılmış durumdayım.İsteyen sağlam bir operasyonla puanını kat kat fazlalaştırabilir. Cevrem gayet fazladır.Sevenimiz coktur.Duşmanımız da coktur.Duşmanımız fazla duramaz orası ayrı bir meseledir. Dehşet klanları uyesidir hesabım.Bilirsiniz ki world u kapatabilecek tek klan şu anda bulunduğum klandır. Ordularımın nerede ise tamamı hazır vaziyettedir.Her an istediğiniz gibi operasyon yapabilirsiniz. Hesabımla 5 aydır oynamaktayım ortalama olarak 500-600 liralık premium puan almışlığım vardır. Hesaba duzgun teklif yapabilecek arkadaşlar.TL ile alacakları fiyatı bana ozel mesaj yolu ile bildirebilirler.Aksi taktirde uygun olmadığı surece hicbir teklif kabul edilmeyecektir. Uygun gorulurse mesajlarınız sonrasında telefon numaram verilecek ve oradan goruşmelere devam edilecektir. Şimdiden ilginize teşekkurler.İyi akşamlar... __________________