Oyun Ticaret [LoL] Elmas 4/102 champ/42 skin/Mmr yuksek
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret [LoL] Elmas 4/102 champ/42 skin/Mmr yuksek
-
30-09-2019, 06:16:17Merhaba arkadaşlar accountumu acil paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum.Hesap bilgileri aşşağıdadır,onun harici tum runeler acık ve 4 tane rune sayfası var. Xerath ile statları Turkiye 5.si accountun.Normalde ederi 500 civarı filandı fakat acil paraya ihtiyacım olduğundan 400 e satıyorum .Buradan veya https://www.facebook.com/mert.gul.94801116 adresinden benimle iletişime gecebilirsiniz.Aklınızda soru filan varsa onları da iletebilirsiniz acele ile hazırladım eksik olan şeyler olabilir teşekkurler. Deşer Gecer akali-Kızıl Akali Zincirkıran Alistar Yırtıcı kuş Anivia-Hextech Anivia Gotik Annie(Kapalı) Ametist Ashe Kabus Cho'gath(kapalı)-Beyefendi Cho'gath Gladyator Draven Maskeli Evelynn Hayalet fiddlestick Col Askeri Garen Riot Graves Kaportacı Heimer Geleneksel Karma Hakem Katarina(Tr de sadece bende sanırım) Başyargıc Kayle Bataklığın Efendisi Kennen Meka Kha'zix Tırtıl Kog'maw Muay Thai Lee Sin Kantaşı Lissandra Muhafız Lux Yonca Yeşili,Mercan Kayalığı,Mermer Malphite (Yonca Yeşili kapalı skin) İonia'lı Master Yi Gunahkar Aşcı Morgana,Bıcakların Hanımı Morgana Galaktik Nasus Yağmacı Nocturne Tek Balta Olaf,Buzul Olaf Kaos İşi Orianna Deli Şapkacı Shaco,Asil Shaco,Fındıkkıran Shaco(kapalı skin) Haydut Sivir Porsuk Teemo Vahşi Batılı Twisted Fate Kasap Urgot Hippi Zilean Mevcut olmayan championlar Elise-Hecarim-Lucian-Lulu-Nami-Renekton-Sejuani-Shyvana-Skarner-Talon-Varus-Vi-Volibear Elise sezon bitiminde skin ile beraber hesap elmas olduğu icin verilecektir. __________________