Merhaba arkadaşlar oncelikle benimde oyunla tanışmam yakın bir zamanda oldu ve genelde normal oyun statusunde oynadığım icin dereceli oyunlara yeni lig sistemi geldik den sonra başladım...... yaşımdan dolayı artık online oyunlara karşı pek zaman ayırmak istemiyorum ve hesabımı uygun bir fiyata satmaya karar verdim Hesap bilgileri 30 lvl normal oyun 636 win dereceli oyun ( sezon 3 de yeni lig sistemi geldikden sonra oynamaya basladım ) 256 oyun 113 win %44.1 bronze kume 5) şampiyon ve kostumleri Aatrox - justicar aatrox AKALİ AMUMU ANNİE ASHE BLİTZCRANK CAİTLYN - ARTİC WARFARE CAİTLYN DARİUS - LORD DARİUS DİANA DRAVEN - GLADİATOR DRAVEN EVELYNN EZREAL FİDLESSTİCK - BANDİTO FİDLESSTİCK GAREN HECARİM - REAPER HECARİM JAX JAYCE - DEBONAİR JAYCE KASSADİN KATARİNA - SANDSTORM KATARİNA KAYLE KHAZIX - MECHA KHAZIX LEONA LİSSANDRA LUX MALPHİTE MASTER Yİ MORGANA NASUS - GALACTİC NASUS NİDALE NOCTURNE - ETERNUM NOCTURNE NUNU OLAF PANTHEON - GLAİVE WARRİOR PANTHEON QUİNN - ANKA QUİNN RENEKTON - OUTBACK RENEKTON RENGAR - HEADHUNTER RENGAR RUMBLE SHEN SHYVANA - ICE DRAKE SHYVANA SİVİR - BANDİT SİVİR SORAKA SYNDRA TALON TRYDAMARE TİWİSTED FATE TWİCHT UDYR - SPİRİT GUARD UDYR URGOT VARUS - BLİGHT CRİSTAL VARUS Vİ VUKONG - GENERAL VUKONG XİN ZHAO ZAC ZİGGS TOPLAM 54 HERO - 20 SKİNN istedigim fiyat 150 tl dir iletişim kurmak isteyenler lutfen forumdan ozel mesaj atsınlar __________________