[B]Oncelikle Herkese Merhaba, Hesabımı incelediğinizde harcanan emeği sizlerde goreceksiniz. Hesabımda resimde gozuken skinler mevcuttur. Hesabım Plat 3 Ligindedir ve gerekli hediyeler alınmıştır. Hesabımda 13 adet rune sayfası bulunuyor. İstendiği taktirde mevcut ıp'lerle ek rune sayfası alınabilir. Hesapta cok sayıda sihirdar simgeleri bulunuyor. Bu simgeler arasında pulsfire ez ve udry simgeleri mevcuttur. Onun yanı sıra Platin Liginde bulunduğundan sezon 3 platin simgesi vardır. Bazı arkadaşların hoşuna gidebilecek başta draven totemi olmak uzere ceşitli totem gorunumleri vardır. Son olarak Bilindiği uzere Leage of legend oyununda hesap alım satım işlemlerinde bircok dolandırıcılık faaliyetleri mevcut. Bu dolandırıcılık faaliyetlerinden etkilenmemek icin Satış işlemini Alıcı ve satıcı tarafından ortak hazırlanacak bir satış sozleşmesi ile gercekleştirmeyi duşunuyorum. Bu şekilde hem alıcı hem satıcı gerek satış anında gerek satış sonrasında mağdur olmayacaktır. Hesabıma duşunduğum fiyat 400-500 arası bir fiyattır. Ciddi duşunen arkadaşlar ozel mesaj yolu ile iletişime gecebilirler. Ayrıca istendiği taktirde daha detaylı bilgi verebilirim. Şimdiden alıcı arkadaşa hayırlı olmasını diliyorum. __________________