GTA GTA Vice City - Trabzon City [Yakında!...]
Oyun Serileri0 Mesaj
●62 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Serileri
- GTA GTA Vice City - Trabzon City [Yakında!...]
-
30-09-2019, 05:53:29------------------------------------------------------------------- -----------------/// Grand Theft Auto Trabzon City \--------------- -------------------------------------------------------------------- Evet Arkadaşlar GTA Trabzon City Cıktı.Bu Mod Sayesinde GTA'yı Daha Zevkli Oynayacaksın.Oyunu Elimden Geldiği Kadar Trabzon'a Benzetmeye Calıştım İşallah Beğenirsin.Zaten Benim Amacım Gta Oyunlarını Daha Zevkli Hale Getirmek.Zaten Ben Bu Modu Daha Kolay Oynamanız İcin Yaptım.Bu Mod Oyunu Anlamak İsteyen ve Zor Olduğunu Duşunenlerin Derdine Care Olacaktır. Ben Bu Mod 2006 Yılının Kasım Ayında Yaptım Ama Bi Turlu Yayınlamaya İmkanım Olmadı.Modu Yakında Bu Siteden İndireceksiniz.Mod Gelmeden Once Size Bir Kac Ozelliğini Acıklamak İstedim Buyrun Size Modun Ozellikleri: ---------------------------------------------------------------------- -----------------------/// Gta Trabzon City Ozellikler \---------------- ----------------------------------------------------------------------- - Arabaların Tumu Yenilendi(Helikopter ve Dodo Haric), - Arabaların Plakalarının Yarıdan Coğu Turk Plakası(%90'ı), - Turk Aracları Eklendi(Murat131, Vosvos, KartalSLX, Fiat Uno vb..) - Need For Speed Carbon Arabaları Eklendi, - Oyuna Dozer, BMX Bisiklet ve Dondurmacı Eklendi, - THY Ucakları Eklendi ve Ucakların Uzerinde THY Yazıyor, - Trabzon Ambulansı ve İtfaiyesi Eklendi, - Polis Arabalarının Tumu Değiştirildi Ve Turk Polis Arabaları Eklendi, - SWAT, Polis Helikopteri Trabzona Ozel Olarak Değiştirildi, - Yiyecek Satın Aldığımız Yerler Populer Firma Adı Oldu, - Trabzon Emniyet Mudurluğu ve Trabzon Karakolu Eklendi, - Trabzon Polikliniği, SSK ve Trabzon Devlet Hastanesi Eklendi, - Havaalanı Trabzon Uluslararası Havaalanı Oldu, - Trabzon City Oto Galeri ve Petrol Ofisi Eklendi, - İddaa Bayi ve Huseyin Avni Aker Stadyumu Eklendi, - Yayla Disko Bar(Malibu) Eklendi, - Sahile Kum Kulesi ve Arabalarınızla Hareket Yapmanız İcin Rampa Eklendi - Silahcı(Ammunation) Trabzon Atış Poligonu Olarak Yenilendi, - Bazı Bolgelerdeki Bayraklar Ay Yıldızlı Turk Bayrağı Oldu, - Oyuna Yeni Silahlar Eklendi(Kelepce,Thomson vb..) - Sağ Ust Koşedeki Silah Gostergelerinde Silahların Adı Yazıyor, - Sağda Solda Yer Alan Billoboartlar ve Reklamlar Trabzona Ozel Olarak Yenilendi, - Tommy Vercetti Cep Telefonunu Yeniledi, - Tommy Artık Trabzonspor,Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahce,Pendik spor ve Milli Takım Formalarının yanı sıra gaffurun pijamasını da Giyebilecek, - Arabalardaki Radyoda Sagopa Kajmer ve Ceza'nın Muzikleri Calıyor, - TurkceYama Eklendi Oyun Full Turkce(Menu,Altyazılar vb..), - Harita, Radar ve İconlar Yenilendi - Oyunda Uniformalı Turk Polisi ve İtfaiyeci Yer Alıyor, - Denizin Rengi Ay'ın Şekli ve Araba Farlarının Rengi Değiştilirdi, - Paralar "$" yerine "YTL" oldu, - Yerdeki gazeteler Gunaydın ve Turkiye Gazetesi Oldu, - GTA Vice City'i Cd'yle Oynayanlar Artık Cd'siz Oynayacak, Veee Daha Bircok Ozellik Burada, ---------------------------------------------------------------------- __________________