Tanıtımı : Ocean's Eleven'ide Twelve'yide seyrettim. Ocean's Twelveden cok hoslanmadım ama Ocean's Eleven cok guzel ve şimdi bunun etkisinde kalarak bunu GTA:VICE CITY'e benzetmeye calıştım. Yakında inşallah Vice City'nin her tarafını Las Vegas'a ve kişileri Ocean's Eleven ve Ocean's Twelve'deki karekterlere benzetmeye calışağız. Yamanın Kurulumu: Yamayı kurmaya başlamadan once GTA:Vice City Oceans Eleven-Twelve oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda calışmadığından emin olmalısınız. Yamayı GTA:Vice City Oceans Eleven-Twelve oyununu kurduğunuz dizindeki Text klasorune kurmalısınız. Varsayılan olarak oyun C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\ klasorune kurulur. Eğer siz oyunu farklı bir klasore kurmuşsanız, yama dosyası icerisindeki AMERICAN.GXT dosyası ile oyunu kurduğunuz dizindeki Text klasoru altındaki AMERICAN.GXT dosyası ile değiştirmelisiniz. Not: Her ihtimale karşı C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\Text\american.gtx dosyasının bir yedeğini almanızı oneriyoruz. Eğer yamadan memnun kalmazsanız tekrar eski haline dondurebilmek icin bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır. İndirmek İcin Tıklayınız