KPSS nedeniyle satıyorum hesabımı lol artık bitti benim icin cok fazla para harcadım hesabıma en iyi skinleri yeni cıkan her seriyi aldım her turlu run var 20 run sayfası var. 126 hero bulunmakta tum meta heroları acık. Fiyat olarak 100 lira duşunuyorum facebook vb. sosyal ağ kullanmıyorum burdan iletişime gecebilirsiniz teşekkurler. Ayrıca foto koyamıyorum oyunu sildim simdi yuklemesi uzun surer kota aştı ciddi alıcı olursa id şifre verebilirim kendi girer bakar. fnatic gragas sampiyonlar sampiyonu thresh ssw thresh sampiyonlar sampiyonu kalista sampiyonlar sampiyonu shy tham kench usta kum fırtınası ekko boksor lee dj sona agac ata bard havai fişek jinx kanlı ay elise kanlı ay thresh eternum noc savas makinesi kog kanlı ay kalista galaktik azir dino gnar yorumcu draven gece avcısı rengar ejderkatili pant ejderkatili braum atlantis syndra hiclikten gelen fiz vahsi batılı yasuo kutup okcusu varus savas makinesi velkoz ay tanrıcası diana zebani nasus aynasız vi mezar cicegi zyra mafya jinx kıyamet muhendisi viktor vahşi suvari seju arcade heca muhabir janna ruh bekcisi udry hayalet gelin morgana cesur yurek darius kelle avcısı nida savas ustası xin yeşim diş cass savaş ustası j4 magma renekton panda annie derin dehşet thresh ejderha terbiyecisi lulu sok bıcak zed roket kız tris meka kha pentakill olaf muay lee kara valkyri diana zebani alistar alev alev zyra guclendirilmiş signed tilki ateş ahri magma xerath ruh soken draven huzunlu robot amumu buz bıcaklı irelya karadiken morgana bıcak işi orianna kraliyet muhafızı fiora demir solar leona muzelik cho super teemo kızıl elit talon pentakill kartush ejderkatili vayne metal zırhlı pant kan delisi renekton pentakill yorick kanlı ay akali kanlı ay shen ninja ramus vahşi batılı tf haydut sivir donmus dehşet noc yolların kralı blitz aslan danscısı kog firavun nida dehşet şovalyesi garen hurdacı trundle bezbolcu trundle pentakill morde yabanotu ashe waterloo miss fortune suikastci master galaktik nasus pentakill sona kupa valesi tf __________________