Alıntı:
Fenerbahce Şukru Saracoğlu Stadyumu Hazırlayan: Kerim Boyut: 6.90 MB Download: 120 Acıklama: UYARI: "Turkcell Super Ligi v 1.0" yuklu olmalıdır SAVE dosyalarına zarar vermez Stadyum hata verirse veya silmek isterseniz "FIFA 06\data" icindeki "Uninstal_Saracoglu.bat" dosyasını calıştırın ve oyunu stadyumu yuklemeden onceki durumuna cevirin OZELİKLERİ: "Delle Alpi" Stadyumun ustune yapılmıştır (Juventus'un stadyumu Genel Olimpik yapılmıştır) Stadyum tum hava koşullarına uyumludur (Gunduz , yağmurlu , gece) FIFA oyununda en fazla solid kullanılarak yapılmış stadyum Kullanılan resimler ve pankartlar bire bir real stadyumdan alınmış YAPANLAR: Stadyum $chwenker (www.fifaecp.com) tarafından FIFA 2004 icin yapılmış Barış Mert Peker'in (Wolf) yardımlarıyla Kerim Apaydın tarafından FIFA 06 icin duzenlenmiştir Download = http://rapidshare.de/files/6611894/F...coglu.zip.html
Alıntı:
Turkcell Super Ligi v 1.0 Hazırlayan: Kerim Boyut: 1.683 KB Download: 2569 Acıklama: UYARI: Ligi yuklemeden once "FIFA 06/data/cmn" icindeki fifa.db dosyasının yedeğini alın şayet ligi silmek isterseniz yedeğini aldığınız fifa.db dosyasını tekrar "FIFA 06/data/cmn" klasorune yapıştırın Ligi yuklemeden onceki kayıtlı oyunlarınız calışmaz OZELİKLERİ: Ligi yeni bir lig olarak oyuna ekledim oyun icinden lig silinmedi ancak yeni lig oyunun kariyer bolumune eklenemediği icin Belcika ligini kariyer moddan cıkarttım Turk takımlarını kariyer modda secebilirsiniz Belcika lig takımları oyunda duruyor hic bir ozelliklerini değiştirmedim isteyen bu takımlarla dostluk macı yapabilir Fenerbahce'yi ve Galatasaray'ı orginalde bulundukları bolumden kaldırıp lige dahil ettim (bu iki takımın hic bir ozelliğini değiştirmedim spiker takım ve oyuncuların isimleri soyluyor) Oyuna ve lige eklediğim yeni 16 Turk takımının forma,pankart ve logolarını genel sectim cunku oyuna grafik eklentisi yapıldığında hata veriyor (maca başlarken oyundan atıyor) ligin grafiklerini (forma,logo) ayrı bir yama olarak sonra yayınlayacam Ligdeki takımlar nike 90 topunu kullanıyor Lig FIFA 06'nın İngilizce , Almanca , Fransızca ve Flemenkce dil seceneklerine uyumludur Oyuna başlarken bu dillerden birini secmelisiniz Turkiye Kupası Final macı Ataturk Olimpiyat Stadyumunda yapılıyor Ligde Fenerbahce,Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk mucadelesi verirken diğer takımlar gucleri nispetinde sıralanıyor Oyun icindeki tum ozel yuzleri kullandım Milli takımlardaki oyuncuları kullandım yani oyunda iki tane Fatih Tekke yok Takımların 2005-2006 sezonunundaki kadrolarındaki tum oyuncuların isimleri , soy isimler , boy , kilo , doğum tarihleri , oynadıkları mevkiler , forma numaraları tek tek yazıldı Takımların muhtemel ilk onbirlerleri , gucleri Download = http://rapidshare.de/files/6328994/F...v_1_0.zip.html
işinize yaradıysa ne mutlu arkadaşlar bizide mutlu etmeyi unutmayın en azından bi teşekkur bi reputasyon __________________
FIFA Soccercenter fifa2006 sukru saracoğlu stad yamasını yayınladı
Oyun Serileri0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Serileri
- FIFA Soccercenter fifa2006 sukru saracoğlu stad yamasını yayınladı