FIFA Fifa 06 Turkce Spiker
Oyun Serileri0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Serileri
- FIFA Fifa 06 Turkce Spiker
-
30-09-2019, 05:39:19-------------------------------------------------------------------------------- ACIKLAMA : Soccercenter.net sitesinde duyurulan dosyayı indirerek Fifa 06 yı Turkce spikerle oynamaya başlayabilirsiniz. 170 MB boyutundaki yama ile spiker %85 oranda Turkce oluyor. Yamanın yapımcısının acıklamasını aşağıda okuyabilir ve ilgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. "Merhaba... Turkiyede bir ilk olan "Fifa 2006 Turkce Spiker" yamasını paylaşmaktan dolayı gururluyum. Bu yama ile karşılaşmalarda oyunu anlatan spikerin %98 i turkceye kendi sesim ile cevrilmişdir. Spiker ile birlikde yorumcu olarak bulunan ikinci kişinin sesleri Turkce ye ceviremediğim icin silmeyi daha uygun buldum. Bu yamanın bir ilk olduğunu duşunerek oyun sırasında spikerin pozisyonları anlatırken olabilecek anlatım hatalarına anlayış gostereceğinizi umuyorum. Yaptığım testlerde ortalama %5 bu tip hataların mevcut olduğunu gordum (tabiki bu en son duzeltmelerden sonraki rakamdır) yalnız belirtmek isterim ki goreceğiniz tum anlatım hataları benden ya da benim hatamdan kaynaklanmıyor, aksine Fifa 2006 oyununun kendi icinde barındırdığı bazı hatalarda buna sebep oluyor, orneğin ilk yarıyı 1-1 lik berabere bitirdiğinzde spiker size "skor 1-0" diyecektir ama bu benim yanlış cevirimden değil ozellikle uzerinde uğraşıp duzeltemediğim Fifa 2006 oyunun bir hatasıdır (yalnız 1-1 lik skor icin dort dosya yuklenmişdir uc dosyada komut doğrudur ama bu dort dosyadan biri komut hatasıyla "1-0"lık skora yonlendirilmiş). Yama paketinin icinde rahat kurulum yapmanız icin bir program (bigGUI) koydum bu programla yapmanız gerekenleri de dokuman olarak hazırladım boylelikle sorunsuz bir kurulum yapabileceğinizi duşunuyorum. Her yamada yapılamsı gereken "orjinal dosyaların yedeğini alma"yı unutmayın ve "Ea Sport/Fifa2006/data/Audio" klasoru icindeki "dat_eng.big" dosyası ile "audio.big" dasyalarının yedeğini bir klasore alıp yamayı ole kurmanız olabailecek aksaklıklarda yada beğenmeme durumunda oyunu tekrar kurma derdinden sizi kurtaracaktır. Hepinize iyi oyunlar... NOT: Dosyanın normal boyutu 200 MB dır, sıkıştırarak 170 MB a indirdim ve bunu dort part olarak upload ettim, aşağıda kurulumu manual yaparken olabilecek sorunlara karşı flash formatında kurulum dokumanı hazırladım..." Kaynak TrGamer(Alıntıdır) TIKLA __________________