GTA [GTA_SA] Sahil ParkCafe Mod [TayfunKey]
Oyun Serileri0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Serileri
- GTA [GTA_SA] Sahil ParkCafe Mod [TayfunKey]
-
30-09-2019, 05:29:01================================================== =========/// [GTA_SA] Sahil ParkCafe Mod [TayfunKey] ========= ================================================== Oyundaki bir fazla kullanılmayan, gorunuşu guzel bir bolge vardı, o bolgeyi ben seyyar satıcılarla doldurdum, tam onune de iki farklı model yemek masası koydum, yanları tahta citlerle cevirdim. İki tane giriş cıkış kapısı var. Biri ana kapı diğeri ise arka kapı, Ana kapının onune sokak lambaları, cop kutusu, cicek bahcesi, bank ve saksıdaki ağacları koydum on kapıyı biraz reklendirdim yani guzelleştirdim. Bir kac tane reklam panoları koydum. Yemek masalarının tam ilerisine de banklar koydum. O bomboş alanı en guzel şekilde değerlendirdim. Artık o boş alan insanlarla dolup taşıyor. Seyyar satıcılardan sizde yiyece alabilirsiniz. Citleri, bankları vs... silahlarla ateş ederek kırabilirsiniz. (oradan uzaklaşınca yeniden yerine geliyor.) ================================================== ========/// [GTA_SA] Sahil ParkCafe Mod Screen Shotlar ========= ================================================== ================================================== ===================/// Vee! Download ================= ================================================== - Mod klasorunun icinde ayriyeten ingilizce olarak da kurulum anlatılmıştır. Neden ayriyeten ingilizce kurulumu anlattınız diye soracak olursanız. Onceki yapmış olduğum modları yabancılarda indiriyormuş. Ben bu modları sadece Turk sitelerinde değil yabancı sitelerde de yayınlıyorum. - Download dosyası 1.42 MB'den oluşuyor, Yani beş dakikalık bir MP3'un 3de1i kadar. Herkese İyi Eğlenceler TayfunKey... http://rapidshare.com/files/15081622...nKey_.zip.html ================================================== __________________