Merhaba arkadaşlar turkiye serverındaki plat 3 ligdeki hesabımı satıyorum hesapta yaklaşık 50 skin ve yaklaşık 100 champion vardır net olarak belirtemiyorum champ sayısını şu an oyuna giremiyorum bi yarım saat sonra girdiğimde net olarak champ sayısını yazıcam ama o civarda yani skinler kesin ama bunlar HESAP TEKLİF İLE SATILACAKTIR hesapdaki skinler; Hemşire Akali Zincirkıran Alistar Sherwood'lu Ashe + Ametist Ashe Ozel Yapım corki Tangocu Evelynn TPA Ezreal Korkunc Gangplank Riot Graves Olum Meleği Hecarim Komando Jarvan + Karazırh Jarvan Can Duşmanı Jax Metal Zırhlı Jayce Hiclik Oncesi Kassadin Doğuştan Savaşcı Kayle + Başyargıc Kayle Kutup Ninjası Kennen Tapınak Fedaisi Lee Sin Celik Kuvvet Lux Buzdevi Malphite Suikastcı Master Yi + Secilmiş Kişi Master Yi Galaktik Nasus Derinliklerden Gelen Nautilus + Astronautilus Leopar Nidalee Eternum Nocturne Brolaf Taşralı Renekton Savaş Beyi Shen Sorfcu Singed Haydut Sivir Runlutaş Skarner Arcade Sona Pofuduk Teemo Riot Kızı Tristana Kupa Valesi Twisted Fate + Tangocu Twisted Fate + Vahşi Batılı Twisted Fate + Silahşor Twisted Fate Ruh Bekcisi Udyr Işık Oku Varus Gonul Avcısı Vayne Gerisakal Veigar Neon Patlaması Vi Runbekcisi Volibear General Wukong Gladyator Xin Zhao Hesaptaki skinler bunlardır jungle a gore runeleri dizilmiştir __________________