Başlıkta belirttiğim gibi hesaplarımı satıyorum. 1.Hesap Diamond 5 - 2 Sezondur Diamond 103 Herolu Ortalama kostumlu 70 Civarı kostum bulunmakta. 13 Adet Run Sayfası mevcuttur. Oyunda işinize yarayacak neredeyse tum runler mevcuttur. 3 Adet ozel totemli ve bir cok sihirdar simgesine sahip ortalama bir hesaptır. 250 TL(Her iki hesap icinde Pazarlık Sunnettir, Yuzyuze satma taraftarıyım daha cok ama.Site bakiyeside kabul edilir. By*nogame gibi sanal alışveriş sitelerinde. vs.) 2.Hesap Daha cok Ayrıntı Sezon 4 diamond elo Sezon 5 Altın 2 Maalesef 1 hafta kala westten aktardığım icin altın'a attı Gelelim asıl hesabımıza Full Şampiyon yeni cıkan ILLAOI'de dahil + olarak 55k Şuan icin IP mevcuttur. 20 Run Sayfası mevcuttur ve oyundaki tum runleri aldım. 18 Tane Ozel Totem Goruntusu Skt,Worldchapions totem vs. Tum takımların kostumleri alınmış hesaptır FNATİC,SKT,Samsung White 370+ Fazlasıyla kostum mevcut fotoğrafı yapalı baya oldu. Dileyen arkadaşlara SKYPE'den ekran goruntusu acarak gosterebilirim tum hesapların mevcut goruntulerini kostumlerini vs Fiyat : 550 TL duşunuyorum Pazarlık sunnettir. Corum,Ankara,İstanbul,İzmir,Tokat,Kocaeli ve Amasya gibi illerden yuz yuze teslimat yapabilirim. Kafanıza takılan her turlu şey icin mesaj atabilir ya da arayabilirsiniz. İletişim : 543 224 61 95 Whatsapp mevcuttur. Facebook : www.facebook.com/MGOKCETiN __________________