" Herkese merhaba, Bildiğiniz gibi GameTurks olarak yeni projemizin acıklayacağımızı duyurmuştuk.Artık zaman geldi işte GTA İstanbul City 2. GameTurks bildiğiniz gibi bunu daha once GTA ViceCity oyununa yapmıştı GTA İstanbul City adıyla ve buda ilk olmuştu bu projeyi başlatan GameTurks olarakta gurur duyuyoruz.Bu proje başta TV programlarında tanıtılmış ve ardından bircok sitede yer verilmişti.Şimdi GameTurks yine sizler icin calışarak San Andreas uzerine yapıyor bu modu.İlk yaptığımız yamadan sonra cok şey oğrenerek ve ekibine kattığı başarılı isimlerle calışarak Turkiyede ilk kez oyuna guzel İstanbulumuzun Tarihi yapılarını aktarmıştır.GTA İstanbul City 2 projesinde bircok tarihi yapıyı oyuna koyarak sizlere İstanbulda hissettirecek ve tarihi yaşatacak bir oyun modu yapmayı hedefliyoruz ve bu cok başarılı gidiyor. Mekanların benzemesi acısından cok detaylı calışıyoruz ancak tabiki bazı yerlerin birebir benzemesi zor olabiliyor.Ancak burada dikkat edelim cevreden bahsediyoruz yapılarımız kesinlikle cok detaylı yapılıyor. Yapılarımızı yaparken Ozenle calışıyoruz.Neler yapıyoruz peki? Yaptığımız tum yapılar icin ve bize lazım olacak herşey icin İstanbulun bu tarihi alanlarını dolaşıyoruz ve gercek resimler cekiyoruz. Bu proje yapılırken bir kac yer orneği vermek gerekirse. Eminonu Mecidiyekoy Beşiktaş Sultanahmet Umraniye (Yukarıda saydığım ilcelere gidilip hem tarihiyle ilgili resimler alınırken ayrıca asfalt resimler,kırık,parcalanmış duvar resimleri alınmaktadır.Yani ornekler toplanmaktadır.) Bu saydığımız ornekler ve bunlardan fazla bircok alana giderek cok detaylı resimler cekerek onları birebir yapıp oyuna aktarmak icin calışıyoruz.Yamamızla ilgili daha cok bilgiyi sizlerle paylaşacağız bu kadar değil daha arkada bir cok şey var bunlar sadece bazıları.Şimdi sizlere başta kendi alanımıza ve daha sonra farklı alanlara yuklediğimiz tanıtım videomuzu sunuyoruz ve yine burada resimleride gorebilirsiniz. -DİKKAT BU YAMA GTA SAN ANDREAS UZERİNE YAPILMAKTADIR. -TAMAMEN UCRETSİZDİR. -UNUTMAYIN CALIŞMALARIMIZ BİTMEDİ SURUYOR. YAKINDA GELİYOR -GTA İSTANBUL CITY 2- " Alıntıdır(gameturk ekibi) GTA İSTANBUL CITY 2 TANITIM VİDEOLARI LİNKLERİ -TANITIM VİDEOMUZU İNDİREBİLECEĞİNİZ SERVERLER- GameTurks RapidShare Fileupyours SendSpace FileFront Belli bir kalitede doğrudan izlemek icin Youtube Telefonlarınız icin ise 3GP Formatında Videomuz __________________