GTA GTA serisinde artık istediğiniz gibi arac yukleyebileceksiniz..
Oyun Serileri0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Serileri
- GTA GTA serisinde artık istediğiniz gibi arac yukleyebileceksiniz..
-
30-09-2019, 04:54:16Oncelikle anlatım bana ait olup, resimsiz olacaktır. MUTLAKA YEDEK ALINIZ!!! Şimdi ben en kolay olan programlar ile anlatacağım. O yuzden başka programlara gerek kalmayacak. 1. Gerekli Programlar 1.1 GGMM (Gta Garage Mod Menager) Bu linkten temin edebilirsiniz. 1.2 Alci's IMG Editor 1.5 Final Buradan Temin edebilirsiniz.. İkisini de "Download" butonuna basarak indirebilirsiniz. Kendim upload etmiyorum, trojan damgası yemek istemem. 2. Ornek resimler Oyunun modlu halinden resimler de istersiniz diye anlatmadan once resim koyacağım. 3. Anlatım Sıra geldi bunları nasıl yukleyeceğinize.. Size bir kac arac ve arac sitesi vereceğim. Oncelikle aracın 'Sentinel' uzerine geldiğini varsayacağım. Aracımızı indirdik. Rar icinden cıkan dosyalar genellikle: sentinel.dff (aracın ismine gore değişir) sentinel.txd (aracın ismine gore değişir) readme.txd (leeme.txd ya da başka bir dilde olabilir) Bunun dışındakiler pek te şart değil. Şimdi bu uc dosya nedir inceleyelim: sentinel.dff Aracın 3 boyutlu modellemesidir. Kısaca aracın goruntusu diyebiliriz. sentinel.txd Aracın 3 boyutlu modellemesi uzerine yerleşen ve araca bir gorunum katan resimlerden oluşan dosyalardır. Nam-I diğer kaplamalar readme.txd Aracın ilgili kodlarının yazdığı dosyadır. Dili hic onemli değildir. İsterse Rusca olsun. Bize aracın kodları lazım sadece.. Yukleme.. Aslında 'Alci's img editor' şart değil ancak dosya iceriğinde bir cok dff ve txd dosyası varsa (mesela arac modifiye edilebilirse) hepsini tek seferde bu program ile atabilirsiniz. Neyse GGMM anlatımına gecelim. GGMM'i GTA'nın olduğu klasore cıkartın. GGMM.exe'i calıştırın. Ardından: InstallerManual Mod Installer yolunu izleyin. Şimdi readme.txd icindeki: SENTINEL 1700.0 2500.0............. 405, sentinel, sentinel, car, SENTINEL, SENTINL,.................. sentinel, 45,35, 55,23......... gibisinden giden kodları sırayla ilgili yerlere yazın. Orada zaten acıklar. "Handling.cfg line" "Vehicles.ide line" şeklinde. GGMM'de ilgili yerlere bu kodları yapıştırın. Sonra aracın dff ve txd dosyalarını masaustune cıkartın. DFF ile ilgili yerin sağına tıklayın ve sentinel.dff'i bulun. Aynı şeyi TXD icin de uyguladıktan sonra "install" basın. İşte yuklenmiş olacak.. 4. Cıkabilecek sorunlar Bunları şu şekilde sıralamak istiyorum: 4.1. Arabanın tekerleri cok buyuk/kucuk ya da araba yere cok surtuyor Cevap: Handling.cfg vb. kodları yukleyin 4.2. Oyun hata veriyor acılmıyor. Cevap: Yuklediğiniz mod'da bir bozukluk vardır. Handling.cfg vb. dosyaların orjinallerini atın. Eğer cozulmezse mod yukler gibi orjinal dosyaları yukleyin. 4.3. Oyunda o arabayı goreceğim yerde oyundan atıyor Cevap: 4.2'nin cevabına bakın Şimdi modlar.. 1- Tuplu Taksi Şahin: http://www.gtainside.com/en/download...nload&id=12144 2- FIAT Tempra: http://www.gtainside.com/en/download...nload&id=16878 3- Tofaş Kartal SL_X http://www.gtainside.com/en/download...nload&id=10838 Daha fazla araba icin: www.gtainside.com www.grandtheftauto.fr Dikkat PC ozellikleriniz iyi değilse 4 MB'den buyuk DFF 2 MB'den buyuk TXD iceren modlardan uzak durunuz. __________________