PES Turkcell super Lig 2007 Pes5 Yama
Oyun Serileri0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Serileri
- PES Turkcell super Lig 2007 Pes5 Yama
-
30-09-2019, 04:51:04Turkcell super Lig 2007 Pes5 Yama neden hala cıkmıyor ?????? Yaww ne kadar tembel bi millet olmuşuz boyle soccerbug olsun we turka olsun 2006 tsl yamalarının ustune uc takımı değiştirip yeni intro muzik ve grafiklerle 2007 transferleriyle guncelleştirilmiş bir yama yapmak bu kadar zormu Nerdeyse 5 hafta olacak liglerin başlaması kimsede tık bakıyorum yama yayınlayan diğer siteler antalyaspor forma kit yayınlanmış g.tumemi sokucam ben antalyaspor formasını şunu adam gibi tamamlayıp sursenize piyasaya hemen zaten senin verdiğin formayı oyuna ekleyebilsem oturup yamayı ben yapacağım yaa ne olur yalvarıyorum şu yamayı yapanlardan elinizi cabuk tutup hemen bir 2007 guncellemesi yapın oyuna zaten gecen sene yamalar liglerin bitimine 2 hafta kala cıktı trip olmuştum ama şimdi hazır yamanın ustune sadece guncelleme yapılacak iş daha kolay yani Bakıyorum italyan ispanyol ve diğer ulkelerin pes 5 sitelerine adamlar 2007 sezonu icin patch ustune patch cıkarıyorlar bizde hala elle tutulur adam gibi bir 2007 yaması yok hadi arkadaşla biraz acele edin artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! __________________