Oyun Ticaret Lol tr serveri ucuz yollu hesap
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Lol tr serveri ucuz yollu hesap
-
30-09-2019, 04:50:58Merhaba arkadaşlar Herşeyden once hesabı neden sattığımı soyliyim benim modem le ilgili bir sorun vardı bundan dolayı hesap afk banı yediğinde yani afk olursanız 7 gun bann veriyo eğer benim oyundan ayrılma gibi bir sorunum olmaz diyorsanız alın sıkıntı yok hesapta .. Championlara gelirsek .. Akali Alistar Amumu Annie Ashe Blitz Cho Gath Corki Darius Dr.Mundo Draven Elise Fiddlesticks Garen Janna Jax Katarina Kayle Kennen Kha zix le blanc lee sin Malphite master yi miss fortune morde kaiser nasus nidalee nunu olaf pantheon ryze shaco shen singed sivir soraka teemo tristana twisted fate twitch udyr urgot vayne varus warwick xin zhao yani 40 ı gecen hero mevcut arkadaşlar hesap 18.07.2013 de acılıyor skin galaktik nasus haydut sivir gibi bedava skinleri saymassak IŞIK OKU VARUS HEART SEEKER VAYNE SOUL REAPER DRAVEN mevcuttur .. adc ler icin butun rune ceşitleri mevcut 1 tanede ap rune sayfası mecuttur .. fiyat hakkında kesin soyluyceğim bir şey yok sizin teklifleriniz benim icin daha onemli mesaj atabilirsiniz .. istanbulda oturuyorum tercihim elden teslimdir iyi gunler iyi oyunlar dilerim ..facebook.com/cagdasdag95 dende ulaşabilirsiniz __________________