Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim uzere elmas (diamond) 5 hesabımı satıyorum. Almak isteyen arkadaşlar icin KUTAHYA yuzyuze alışveriş gercekleştirebiliriz.Onun dışında HAVALE yolu ile gercekleştirebiliriz.Hemen hesap ile ilgili ayrıntılara geciyorum.
İLGİLENEN ARKADAŞLAR PM YOLU İLE DE ULAŞABİLİRLER FAKAT GEC GOREBİLİRİM. O YUZDEN TELEFON NUMARAMDAN ULAŞABİLİRSİNİZ (WHATSAPTA UYGUN OLUR) 0 506 708 03 42 (AVEA)
Hesaptaki değerli Skinler: Pulsefire Ezreal 3150 Muhabir Janna 1820 İş Adamı Mundo 1820 Diğerleri 1350 veya 975 RP Şanlı Sivir Skin Generatorde olmadığı icin ekleyemedim. 40 ADET SKİN MEVCUT Hesap diamond fakat cercevesi platin arkadaşlar.Cerceve takıntısı olan arkadaş var ise dikkat etsin bu kısma. Hesapta 108 ADET şampiyon var.Eksik olanlar aşağıdakiler. Hesapta 14 ADET RUN SAYFASI MEVCUT ve enerji / mana regen dışında butun runlere sahip. Hesapta Sezon 3 Şanlı Totem-2014 Yiğit Totemi-2015 Yuce Totem GorunumuHESAP SEZON 3 SONLARINA DOĞRU ACILAN BİR HESAP. BUGUNE KADAR HİCBİR ŞEKİLDE HESAPTA BİR İLLEGAL İŞLEM (BAN-YASAKLAMA) İŞLEMİ GERCEKLEŞMEMİŞTİR. HESABIN W/L ORANI %60 CİVARI. FAZLA RANKED ATILMADIĞI İCİN PUAN'I İYİ GELİYOR. HESAP İCİN İSTEDİĞİM UCRET 350 TL. FAKAT PAZARLIK PAYI BULUNUR İLLA Kİ (SUNNETTİR ) . HERKESE İYİ FORUMLAR.