(Sphere) Hues Edit
Ultima Online0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Ultima Online
- (Sphere) Hues Edit
-
30-09-2019, 04:26:05Evet Simdi Sira Geldi Hue(hues) Edit'e Hue(hues) Edit Oyunda Olan Renkleri'i Kendiniz Yapmaniz Icin Gereklidir. Evet Simdik Bize Lazim Olan Sey 1. uohue editor bunu "Burdan" indirebilirsiniz.... evet simdik indirdikden sonra olay kolay burdan indirdigimiz. hueeditoR'u aciyoruz. Cikan Dosyayi acip ultima online'nin icindeki hues.mul'ile calisdiriyoruz dikkat edin client sphereserv.exe vs calismasin... evet simdik yapmamiz gereken sey siyah bolgeyi bulmamiz. benim kullandigim bolum en altda 0b... gibi basliyor ben burayi tercih ettim.. simdik oraya gidelim oraya iki kere tiklayalim bir siyah ekran cikacakdir onumuze cikdimi ordaki bir siyah kareye cift tiklayin renk bolumu gelicekdir. bir renk belirleyin ve secip okey'e basin simdik bu renk'i guzel bir renk yapalim ne sectiyseniz. bu renk'e gelin ve bir kere tikladikdan sonra ileri dogru cekin mause'yi bir mavi bolum uzicakdir. evet simdik bunu yapin yazilarin en solunda bir button olucak ona basin o renk'leri dagitacadir bunu yapinca oke diyin tekrar ve renk hazirdir. yukarda dosylar'a girin orda save var ona tiklayin eyer hata olmazsa renk'imiz olmusdur not=renkler 0bx2b gibi ise renk 0b2c'dir her zaman bir sayi veya harf atlar. __________________