Ottoman Empire Geri Dondu
Ultima Online0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Ultima Online
- Ottoman Empire Geri Dondu
-
30-09-2019, 04:17:24Ottoman Empire REBORN Ottoman Empire tekrar sizlerle yenilenen sistemler: Tum age of shadows ozellikleri , yeni tarzıyla level sistemi ,hediye ve ticket sistemleri , parşomen upgrade muska ve guc sistemi, ciftcilik , şarapcilik, party ve guild exp puanları, yeni ottoman empire silahları ve minor artifacs esyalar, aos damage sistemi, Kervanlardan Oda kiralama sistemi ve binlerce yenilik ile sizleri bekliyor. Sphere Versiyonu 0.56b uzerine kurulmuştur Sunucu Ozellikleri Virtual Rack Dual Xeon 5405 - Monster 8 x 300 GB 10K RPM SCSI/SAS HDD 2 x 73 GB 15k RPM SCSI/SAS HDD 8 GB RAM sınırsız Trafik TR lokasyon OeReborn Sitesi : http://www.oereborn.com Tercih Nedeni ? Osmanlı doneminde bir ultima keyfi sizide etkilemezmi ? Tecrubeli Staff Kadrosu surekli guncellenen scriptleri ve sistemleri ile saygı cercevesi icinde eğlenceli bir server sizler icin ideal değilmi ? surekli online kadrosu ile sizlere mukemmel bir hizmeti amaclayan Ottoman Empire Reborn ultima keyfini sizlere tam anlamı ile yaşatacak. Yardım ve Destek Oyun icerisinde Page ve Bug Bildir sistemi ile yoneticilerimize ulaşabilir onlardan yardım alabilirsiniz. Oyun dışında ise yakında eklenicek olan online destek servisi ile site uzerinden de yardım alabileceksiniz. Ottoman Empire Reborn bununlada kalmıyor tamamen bir firmaya bağlı olduğundan dolayı telefonla da yardım isteyebileceksiniz. ARIMAN LTD ŞTİ'nin sizler icin hazırlamış olduğu bu yenilikleri kacırmayın ve ultima oynamanın keyfine varın. Server Online Durumda Msnden ulaşmak isteyenler nwiiyasak adresinden ulaşabilirler.. __________________