Ultima'nın Kaliteli Zamanlarına Donmek İcin!
Ultima Online0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Ultima Online
- Ultima'nın Kaliteli Zamanlarına Donmek İcin!
-
30-09-2019, 04:15:28Selam arkadaşlar! Aranızdaki eski UO oyuncuları ne demek istediğimi rahatlıkla anlayacaktır... Bir oyun ne zaman sıkar? Bana gore her şeyi elde edip başka yapacak bir şey bulamadığınızda. Peki Turkiye'de UO ne zaman oldu? Anlamını bile bilmeden "%100 PH" yapan, bodcu sistemleri kuran, artifact duşurme şansını %1'lere yukselten stafflar ve daha bircok oyunu kolaylaştıran sistemler iceren serverlar yuzunden oldu UO. Bir anda 7x grandmaster olup birkac saat icerinde artifact duşurup bir gunde 48 tane bodcu kasıp bu oyundan nasıl zevk alırsınız? Zaten sizlerde biliyorsunuz bu serverların omru 3-4 ayı gecmiyor. Eminim ki aranızda benim gibi eski uo serverlarını ozleyenler vardır! En son ne zaman apperantice iken aksiyona katıldım??? Sanırım 4 yıl once... Peki ya en soz siz ne zaman "bu adam expert olmuş abi nasıl kesicez?" diyip oradan uzaklaştınız? Artık bize gercek UO'yu oynatacak bir server lazım! Bu kadar anıları canladırdıktan sonra mujdeyide verelim bare. Arkadaşlar PH denen bir olayın, newbie center gibi kolayca kasmanızı sağlayan bir alanın, bodcu gibi gereksiz bir sistemin olmadığı, Grandmaster olan bir kişinin "vay bee" diyip onunde eğileceğiniz bir server artık var!!! Coğunuzun bildiği Anatolia UO bu haftasonu sıfırlanıyor ve yeni duzenlemeleriyle baştan acılıyor! Gercek Ultima'yı ozleyen herkesi orada gormek isterim! Server dediğin boyle olur: www.mix.gen.tr __________________