Kalite Arayanlar,Yeni Başlayanlar,Uo nun Eski Zevkini Tatmak İsteyenler Buraya...!!!!
Ultima Online0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Ultima Online
- Kalite Arayanlar,Yeni Başlayanlar,Uo nun Eski Zevkini Tatmak İsteyenler Buraya...!!!!
-
30-09-2019, 04:11:59Turkiyede yaptıgı client ve connector leriyle tanınan N-Team in Uyelerin Uo Sevenler icin actıgı bi server loxias ı tanıtmak istedim sizlere.Burada aradığınız herşeyi bulacaksınız yeni acılmış oldugu icin gecmişinde yeni bir sayfa acmak isteyenler ve yeni başlayan newbie playerların bulundugu bir server. Oncelikle Size Bir kac uyarıda bulunmak isterim. Eğer; Ben 5 saatte butun skillerimi kasıp action yaparım Ben rahat rahat onla bunla it dalaşına girerim Ben Burdada Teot,Easy Uo vs. acarım Ben olurum,oluncede acayip kufur ederim Benim staff arkadaşlarım var ben burdada edit olurum Ben 8-12 yaş player ların oldugu serverlarda newbie keserim Ben İteme paraya değer vermem ne olcakki bi dragon keserim cıkar. Diye duşunuyorsanız kesinlikle girmeyin size zaman kaybettir. Ama Eğer Ben Bıktım Artık kufurbaz ve emeğe saygısı olmayan player ve stafflardan Ben Her itemin yerdeki a katana nın bile bi yerde oynamak istiyorum. Ben samimi arkadaşlıklar edinmek istiyorum. Ben hakiki:icinde taktik olan -hurraaa' sız savaşlar istiyorum Ben artık bıktım 5 saatte kasılan karakterlerden gozumde bir değeri yok Ben aile savaşları istiyorum Ben haksızlık olmayan bi yer istiyorum Ben Kaliteli staff istiyorum Ben Role Play sınırsız yaşamak gercek hayatı unutmak istiyorum Ben Karakterim gibi olmak istiyorum. Diyorsanız loxias sizleri beklior arkadaşlar Siteye buradan ulaşabilirsiniz arkadaşlar sizleri bekliyo olacağız Sevgiler,Saygılar... __________________